„Aš ką tik po pamokų“, – šūktelėjo Tėja, atskubėjusi į susitikimą su Erica ir bandė kuo greičiau atgauti kvapą. Moksleivė jau ketverius metus akylai seka E. Jennings muzikinį kelią, dažnai lankosi jos koncertuose, klausosi muzikos ir prisipažįsta, kad yra tikra jos gerbėja.

DELFI kalbinta Tėja patikino, kad apie šį susitikimą dar niekam nesigyrė: „Nenorėjau iš anksto pasakoti. O jei kas nutiks ir niekas neįvyks? Ir šiaip paskui reiktų visiems atsakinėti į klausimus kas, kaip ir kodėl“, – besišypsodama kalbėjo moksleivė, neslėpdama drebulio ir jaudulio, persmelkto džiaugsmu.

Anot jos, Ericos koncertai ir muzika ją tiesiog pakeri. „Kai ji dainavo su SKAMP, tai tiesiog žinojau ją ir tiek. Mane patraukė „The Ball and Chain“ muzika. Patys koncertai suteikia labai daug gerų emocijų. Atrodo, kad ateini, klausai ir viskas užsimiršta, net nebesvarbu, kas slėgė prieš tai“, – pasakojo mergina.

Pati Erica prisipažino, kad Tėja jai pažįstama. „Nesu bendravusi su ja, bet šią merginą dažnai matydavau koncertuose. Žinau, kad ji jų nepraleidžia ir dėl to labai džiaugiuosi, – šypsojosi atlikėja. – Smagu, kad galėsiu pabendrauti su ištikima gerbėja.“

Jaukiai prie stalo dviese susėdusios merginos mielai pozavo fotografui, tačiau netrukus liko dviese.

E. Jennings dar prieš susitikimą su Tėja DELFI pasakojo, kad taip asmeniškai su gerbėja nėra niekada bendravusi, nei solinės karjeros metu, nei tada, kai šlovės spinduliuose maudėsi kartu su Viktoru bei Viliumi grupėje SKAMP.

„Buvo susitikimų su gerbėjų klubais, tačiau tokio, koks bus šiandien – ne“, – šypsojosi Erica.

Ramiai su Tėja laiką leidusi Erica jau po kelių dienų vėl lips ant „eurovizinės“ scenos bandydama išsikovoti teisę atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“. Ericos konkurentai šįmet išties stiprūs: Ruslanas Kirilkinas, Donatas Montvydas, Rūta Ščiogolevaitė, Aistė Pilvelytė, Valdas Lacko, Ieva Zasimauskaitė-Kiltinavičienė ir Catrinah.

Kam pavyks iškovoti teisę šįmet keliauti į Stokholmą ir atstovauti Lietuvai grandiozinėje muzikos fiestoje, paaiškės jau kitą šeštadienį, kovo 12-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)