Stebint, kaip meistriškai 54-erių metų aktorė, komikė ir laidų vedėja pašiepia ankstesnės „Eurovizijos“ dalyvę, norėjosi verkti iš juoko, rašo „The Mirror“.

Kol „Eurovizijos“ vedėja Hannah Waddingham pristatinėjo būsimą numerį, antrame plane įsitaisiusi buvusi britų televizinio konkurso „Great British Bake Off“ vedėja rimčiausiu veidu „mušė svistą“.

„Sviesto mušimo“ judesiai atrodė tiek erotiški, kad kitas „Eurovizijos“ vedėjas – Grahamas Nortonas – nesusilaikė nuo atitinkamo komentaro: pasakė frazę, tiesiogiai reiškiančią melžimą, bet žargonu – šį tą gerokai intymesnio.

Jis pamėgino nuslopinti juoką ir tuojau pat pareiškė, kad Mel, jo galva, primena buvusią JAV pirmąją ponią Melanią Trump.


Buvo išties nesunku suprasti, kad Mel Giedroyc išdaiga – tai nuoroda į Lenkijos atstovės pasirodymą 2014-ųjų metų „Eurovizijoje“. Mažai vietos fantazijai tepaliekančiais pienininkės drabužėliais apsivilkusi atlikėja tada taip pat imitavo sviesto mušimą ir taip pat atrodė gana dviprasmiškai.

Žiūrovams epizodas akivaizdžiai patiko. Jį komentuodami jie juokais klausinėjo, kokį numerį įrašyti norint atiduoti balsą už Mel Giedroyc. Štai dar keletas komentarų:

„Šio vakaro „Eurovizijos“ laimėtoja – atseit sviestą mušanti Mel.“

„Pamirškite dainas. Pergalė „Eurovizijoje“ priklauso Mel Giedroyc.“

„Norėčiau 20 balsų atiduoti už Mel Giedroyc, vaizduojančią, kad muša sviestą.“

Nors 2022 m. vykusį „Eurovizijos“ dainų konkursą laimėjo Ukrainos atstovai, šiais metais jis surengtas Didžiosios Britanijos mieste Liverpulyje.

Dėl pernai Rusijos pradėto plataus masto karo, Ukrainoje surengti konkurso buvo tiesiog neįmanoma, todėl BBC sutiko šių metų „Eurovizijos“ šeimininke paskelbti Jungtinę Karalystę.

Aiškindamas, kodėl „Eurovizijai“ buvo pasirinktas Liverpulis (nors buvo mąstyta ir apie kitus Jungtinės Karalystės miestus, įskaitant Mančesterį, Glazgą, Šefildą) BBC generalinis direktorius Timas Davie pasakė: „Ta proga sveikinu Liverpulį. Šis miestas taps puikia vieta 2023-iųjų „Eurovizijos“ dainų konkursui. Liverpulis – ypač įdomus, šiltas ir gyvybingas miestas.“

„Tai neginčijama popmuzikos sostinė, švenčianti 65-ąsias susigiminiavimo su Ukrainos Odesos miestu metines.“

„Žinau, kad Liverpulio gyventojai noriai priims ne tik Europą, bet ir likusį pasaulį, o bendradarbiaudami sukursime kažką išties ypatingo.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)