Hovi Star Izrealyje išgarsėjo po to, kai 2009 metais sudalyvavo muzikiniame projekte. Septintus metus šlovės spinduliuose besimaudantis Hovi iki šiol gali vadintis vienu žinomiausių atlikėjų Izraelyje.

Per šiuos metus jis išleido ne vieną singlą ir surengė šimtus koncertų visame pasaulyje. „Eurovizijos“ scenoje vyras pasirodys su daina „Made Of Stars“ (liet. „Padaryta iš žvaigždžių“).

Būtent jo šukuosena Lietuvos internautams ir atrodo kone lygiai tokia pati kaip ir Donato.

Beje, pats D. Montvydas DELFI pasakojo, kad džiaugiasi, jog žmonės komentuoja ir domisi jo pasirodymo smulkmenomis. Pats Donatas tikina, kad jo plaukai tiesiog natūraliai yra garbanoti.

Ar „Eurovizijos“ pusfinalyje jis pasirodys garbanotais plaukais, dar nėra aišku, nes atskleisdamas, kokius drabužius dėvės lemtingą akimirką jis norėjo palikti šiokios tokios intrigos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (276)