Didžioji Britanija ką tik paskelbė, kad šiemet jiems atstovaus dainininkas Jamesas Newmanas su daina „My Last Breath“.

Išsirinkus savą šalies viltį, imta dairytis ir į galimus konkurentus, todėl BBC peržiūrėjo „Eurovizijos“ dalyvių sąrašą ir pasidalino savo įžvalgomis, kuriose paminėtas ir Lietuvos vardas.

Teigiama, kad anksti gerbėjų ratą subūrę „The Roop“ ir jų daina „On Fire“ primena popžvaigždės Billie Eilish kūrinio „Bad Guy“ remiksą, kurį įrašė grupė „Right Said Fred“.

Taip pat pastebima, kad Lietuvos atstovų daina lengvai pamėgstama dėl choro elementų ir greitai į galvą įstringančios melodijos.

Pasak BBC, pasirinkta choreografija yra keista, tačiau įtaigi, o vokalistas Vaidotas Valiukevičius atrodo taip, tarsi jam vieną kartą buvo parodyti visi kompiuterinio žaidimo „Fortnite“ šokiai, kuriuos iš atminties jis bando atkartoti. Balsuojantiems žiūrovams tai patiks, sako BBC muzikos reporteris Markas Savage.

Užsienio žiniasklaidos straipsnyje svarstoma, ar lietuviai gali pralenkti J. Newmaną. „Jis turi geresnę dainą, bet „The Roop“ yra klasikiniai „Eurovizijos“ publikos numylėtiniai“, – rašoma BBC.

Delfi primena, kad šiemet vežti Lietuvos vėliavą į Roterdamą, kur gegužę lauks didžioji konkurso scena ir milijoninė TV žiūrovų auditorija, patikėta grupei „The Roop“. Pastarieji nuo savo artimiausio konkurento žiūrovų balsų lentelėje atitrūko daugiau nei tris kartus.

Lietuva savo atstovą į „Euroviziją“ siųs jau 21-ąjį kartą. Šiemet mūsų šalies viltis pasirodys pirmajame projekto pusfinalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)