Įdomu tai, kad dainininkas savo klausytojams pristatė toli gražu ne vieną šio kūrinio versiją. Dainą atliko ir pop rock, ir kantri stiliumi, taip pat dainavo pavojingai kabėdamas žemyn galva, o neseniai dainą apvilko viduramžių aura. Vis dėlto finale atlkėjas žada pristatyti originalią kūrinio versiją.

„Finalinis pasirodymas nesiskirs nuo to, kurį pristatėme pusfinalio metu. Manome, kad sukūrėme tokį vaizdą, kokio ir siekėme. Buvo kilusi mintis ir apie pop rock dainos versiją, tačiau originalas, mano manymu, skamba geriausiai. Tiesa, buvo nemažai komentarų apie mano atliekamą judesį, žiūrovai patarė jo nebeatlikti. Tad dar pagalvosiu“, – šypsojosi Voldemars.

Dalyvaujant konkurse, kurio laimėtojas reprezentuos Lietuvą prieš visą Europą, nenuostabu, kritikos išvengti būtų sudėtinga. Voldemaras atvirauja, kad būtent žiūrovų komentarai jam padėjo tobulinant pasirodymą. Atsižvelgiant į komentarus kardinaliai pasikeitė ir Voldemaro, ir visos jo komandos sceninė apranga.

„Džiugu, kad atsirado puiki dizainerė, pasiuvusi man puikų švarkelį, o muzikantų aprangas dekoravusi širdžių ornamentais. Be to, radau skrybėlę, panašią į tą, kurią dėvėjo Michaelis Jacksonas. Buvau labai didelis jo gerbėjas, tad turiu nusipirkęs nemažai atributikos.

Pasikeitus įvaizdžiui, tarytum pasikeitė ir pasirodymo lygis. Sulaukėme ir komentarų dėl vizualizacijų, tad nusprendžiau pakeisti ir jas. Taip pat buvo pastebėta, kad pasirodyme trūksta judesio – jo irgi pridėjome. Beje, dėl vieno iš judesių sulaukiau komentarų, kad juo siekiu papirkti dešimtmečius“, – rodydamas iškeltų ir į šoną nukreiptų rankų, kai viena jų dengia akis, judesį pasakojo Voldemaras.

Pašnekovas taip pat prakalbo ir apie prognozuojamą grupės „The Roop“ sėkmę. Paklaustas, kaip jaučiasi, kuomet apie šią grupę kalbama kaip apie potencialius nugalėtojus, Voldemars neslėpė – komentarai, kad šiemet atranka į „Euroviziją“ nė nebuvo reikalinga, užgauna.
„Eurovizijos“ atranka kasmet – kaip šventė, ji tikrai puošia eterį. Na, o mums, atlikėjams, šiuo metu, kai nėra kur kitur pasirodyti, iš viso labai reikalinga. Be to, azartą jaučiu jau vien dėl to, kad šiemet pagaliau gimė kiek įtaigesnė daina.

Aš, kaip ir kiekvienas atlikėjas, noriu būti matomas, noriu, kad mano dainų būtų klausomasi. Tad tikrai neslėpsiu, kad komentarai apie tai, kad jau viskas nuspręsta, kažkiek liūdina. Nors šiemet tikrai dominuoja „The Roop“, mums pasisekė patekti į finalą ir tai jau yra didžiulis laimėjimas. Manau, šitą kelialapį jie užsitarnavo praėjusiais metais, o be to jų daina tikrai stipri. Neturiu nieko prieš, pasidžiaugsiu ir už juos“, – patikino Voldemars.

Visą pokalbį su Voldemars išvysite straipsnio viršuje.

Paklaustas, ar, jeigu vis dėlto jam pavyktų laimėti bilietą į didžiąją „Eurovizijos“ sceną, jaustųsi visapusiškai pasiruošęs ne tik pasirodymui, bet ir įvairiems tarp filmavimų vykstantiems renginiams, spaudos konferencijoms, Voldemaras neslėpė, kad stengtųsi patobulinti savo anglų kalbos įgūdžius. Tuo tarpu puikią komandą, kuri taptų jam atrama konkurso metu, jau turi.

Kaip manote, kuris dalyvis verčiausias pasirodyti didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje? Balsuokite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)