Netikėtai paaiškėjo, kad Žilvinas Žvagulis atidžiai stebi savo žmonos Irenos kūno formas. Pažinties pradžioje Irenai neleido sirgti. Į darbą ji eidavo net su aukščiausia temperatūra. Tačiau įdomiausia, kad kadaise iš Irenos atlyginimo Žilvinas „išskaičiuodavo“ pinigus už jos antsvorį: minus 50 rublių anuomet buvo milžiniški pinigai.

Dar daugiau įdomių dalykų paaiškėjo tada, kad į „KK 2 penktadienio“ studiją ėmė eiti Žvagulio prodiusuojami atlikėjai. Pasirodo Žvagulio imperijoje klesti meilės romanai.

Grupės „Patruliai“ dainininkas Algis Radzevičius vedę buvusią „blogą mergaitę“ Milisandrą. O Žvagulio sūnus Rytis suka ratus apie kitą Žvagulio prodiusuojamą atlikėją Eglę Jakštytę.

Tuomet, kai kalba pasisuko apie mielės romanus, Žvaguliui nuotaika subjuro. Pasirodo jis – kategoriškai prieš tarnybinius šurumburum....

Kaip ir kodėl Žilvinas Žvagulis persekioja įsimylėjėlius? Kokios baudos Žvagulio imperijoje klesti dabar? Daugybė intriguojančių faktų ir daug geros muzikos jau rytoj 19.30 tik laidoje „KK 2 penktadienis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)