Ilgą kelią projekto metu ir žiūrovų bei komisijos simpatijas pelnė šios poros: Radžis Aleksandrovičius ir Donata Gutauskienė-Laisva, Tadas Rimgaila ir Samanta Tina, Vaida Genytė ir Jonas Kalėda, Katažina Zvonkuvienė ir Šarūnas Kirdeikis bei Beata Nicholson ir „Du Donatai“.

Pusfinalio metu žiūrovai pamatys daugybę staigmenų. Vienas jų – vyriškas Deivdo Zvonkaus ir komisijos nario Stanislavo Stavickio-Stano duetas. Tai ne vienintelė vakaro staigmena, po kelių dainų ant scenos lipo dar vienas komisijos narys - Giedrius Drukteinis. Jis duetu užtraukė su Natalija Bunke.

Projekto metu dainavo ir žiūrovai. Iš tolimo Lietuvos krašto atvykusi Radžio gerbėja ne tik nepagailėjo piktų replikų Rūtai Ščiogolevaitei, esą šį per daug neigiamai vertina duetus, bet ir užtraukė kelis posmelius.

Likus vos vienam žingsniui iki finišo, iš tolesnės kovos teko pasitraukti Vaidai Genytei ir kriminalistui Jonui Kalėdai.

Laidos metu balsavo rekordinis žiūrovų skaičius – poros sulaukė daugiau kaip 9000 skambučių. Daugiausiai jų – net 2317 – sulaukė Laisva ir Radži, kurie lyderiais tapo ir galutinėje lentelėje. Į antrąją vietą pagal skambučius ir galutinėje lentelėje pakilo Beata Nicholson ir „Du Donatai“ – jų jausmingas pasirodymas sulaukė net 2062 skambučių.

Trečiąją vietą ir 1834 skambučius žiūrovai skyrė Tadui Rimgailai ir Samantai Tinai. Galutinėje įskaitoje duetas taip pat liko trečioje vietoje. Ketvirtoji vieta, o kartu ir paskutinis bilietas į superfinalą atiteko Katažinai Zvonkuvienei ir Šarūnui Kirdeikiui – duetas sulaukė 1565 skambučių, paskutinėje vietoje palikdami Vaidą Genytę ir Joną Kalėdą su 1285 skambučiais.

DELFI kviečia skaitytojus išreikšti nuomonę apklausoje ir išsakyti savo nuomonę, kuri pora verčiausia laimėti projektą. DELFI skaitytojų verdiktas paaiškės prieš finalą, kuriame virs pati aršiausia projekto kova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (841)