Antrajame pusfinalyje rungėsi šios poros: Ruslanas Kirilkinas su Skaiva Jasevičiūte, Dalius Mertinas su Aušra Cicėnaite, Stano su Šorena ir Jolanta Paulauskienė su Merūnu Vitulskiu.

Pristatę po keturias gražiausias savo dainas, duetai sulaukė komisijos verdikto – daugiausiai balsų surinko A.Cicėnaitės ir D.Mertino duetas, antrieji liko S.Jasevičiūtė ir R.Kirilkinas, o paskutinieji bendru visų komisijos narių sutarimu pasiliko J.Paulauskienė su Merūnu. Tačiau tai toli gražu ne pabaiga, ateinančius du šeštadienius pusfinalių transliavimo metu viską lems žiūrovų balsai.

Nors antradienio vakaras duetams turėjo būti gana įtemptas, tiek užkulisiuose, tiek scenoje tvyrojo ramybė, kurią komisijos nariai įvardijo energijos trūkumu. „Mes tiesiog nesijaudinam, kiek žinau, jaudulys per kraštus liejosi vakar – pirmojo pusfinalio filmavime“, - juokėsi Skaiva.

Įspūdingiausiu vakaro pasirodymu galima tituluoti A.Orlausko ir Faros duetą. Vyrai pasidabino spalvingais marškiniais su balionėliais, vaikiškomis kepuraitėmis, sauskelnėmis ir čiulptukas. Atliekant komišką kūrinį atlikėjai patys vos tramdė juoką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją