Po užkulisius Justinas vaikščiojo įsitempęs, o vaikino veide matėsi skausmas. Vaikinas pasakojo, kad patyrė traumą prieš pat pasirodymą, dėliojant paskutinius šokio štrichus. „Labai daug repetavome su Liepa ir paskutinės repeticijos metu pasitepiau nugarą. Išgėriau gal kokias keturias tabletes nuskausminamųjų, bet vis vien skauda. Jaudinuosi dėl pasirodymo, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai“, - teigė Justas.

Nors Liepa niekada nėra šokusi, tačiau, anot Justino, labai puikiai įvaldė šokio meną ir greitai išmoko pagrindinius šokio žingsnelius. Po pasirodymo Liepa prisipažino, kad šį kartą kaip reikiant jaudinosi, todėl ir dainuoti buvo daug sudėtingiau.

Sušokę rumbos šokį pagal Ovidijaus Vyšniausko dainą „Mažyte mano“, pora buvo teigiamai įvertinti komisijos narių. Tiesa, kritikos lavina pasipylė dėl per daug sudėtingo šokio, tačiau bendras įvertinimas buvo geras.

LNK „Žvaigždžių duetuose“ praėjusią savaitę paskutiniai turnyrinėje lentelėje atsidūrė humoristas Vitalijus Cololo ir Natalija Bunkė. Šį vakarą poros likimą sprendęs komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis pasinaudojo veto teise ir sugrąžino duetą į projektą.

Dar viena šio vakaro naujiena - prie muzikinio TV projekto „Žvaigždžių duetai“ prisijungė verslininkė bei dainininkė, buvusi merginų grupės „Blogos mergaitės“ narė Milisandra Kvaraciejūtė-Radzevičienė ir jos sutuoktinis, grupės „Patruliai“ narys Algirdas Radzevičius. Pora atliko grupės „Bavarija“ dainą „Prie švyturio ugnies“.

„Žvaigždžių duetų“ lyderiai Irūna Puzaraitė ir Marius Jampolskis atliko meksikiečių liaudies dainą. Mergina prieš pasirodymą buvo labai susikaupusi ir intensyviai repetavo šokio žingsnelius, avėdama „batus žudikus“. Poros pasirodymas, kaip ir reikėjo tikėtis, papylė gero humoro dozę ne tik komisijos nariams, bet ir kitiems projekto dalyviams bei žiūrovams.

Charizmatiškoji Inga Valinskienė ir šokėjas Andrius Butkus į sceną šį kartą lipo pirmieji. Anot Ingos, pasirodyti pirmiesiems nėra blogai, nes tuomet nereikia nervingai laukti savo pasirodymo eilės.

Savo pasirodymus scenoje pademonstravo ir Andriaus Šedžiaus mylimoji Monika Kvietkutė su Ruslanu Kirilkinu, tituluota Lietuvos gražuolė Ieva Gervinskaitė ir Žilvinas Žvagulis. Tiesa, šios poros nebuvo išgirtos griežtai nusiteikusių komisijos narių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)