„Dabar kokį pažymį beparašyčiau, jokio skirtumo“, - reziumavo LNK „Žvaigždžių duetų“ komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis.

Kodėl pasaulio sportinių šokių čempionė Mundžio dainą įvertino vienetu?

„Man šita daina labai nepatiko, aš norėčiau parašyti vienetą“, - pasakė Daniūtė ir nusišypsojo savo žudikiška šypsena.

Po šio pareiškimo Algis Ramanauskas neteko žado ir dar kartą pasiteiravo apie balus.

„Aš kadangi nesu profesionalė, bet galiu skirti balus, skiriu vienetą. Nes man labai nepatiko daina“, - patvirtino Edita Daniūtė.

Edmundo Štengerio šeiminės dramos skandale tai nuskambėjo dviprasmiškai. Mažai kas „Žvaigždžių duetų“ studijoje patikėjo, kad Daniūtė vienetu įvertino muzikinius atlikėjo sugebėjimus . Greičiau žinoma moteris parodė savo poziciją.

Juolab, kad didelių priekaištų dėl dainos neturėjo nei Donatas Katkus, nei Vytautas Juozapaitis, nei Rasa Vaitkevičiūtė – Ivanauskienė.

Nors Mundis dainavo su Mia, atlikėja dėl savo laikinam partneriui skirto balo nenukentės. Jis bus įrašytas į Mundžio ir Evelinos Sašenko dueto sąskaitą.

Tai pirmas kartas „Žvaigždžių duetuose“, kai komisijos narys parašė vienetą.

„Žvaigždžių duetų“ sensacija – jau šį šeštadienį 19 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją