„Žvaigždžių duetų“ pusiaukelėje įvesta naujovių. Nuo šiol komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis turės veto teisę: galės į projektą sugrąžinti iškritusių dalyvių porą.

Iš viso trylika dainuojančių porų per du mėnesius atliko daugiau nei šimtą dainų. Iškrito trys poros: Valdas Vižinis su Mia, Eglė Mickevičienė su Igoriu Kofu ir Larisa Kalpokaitė su Ovidijumi Vyšniausku. Jų vietas pakeitė trys naujokų poros: Steponas Januška su Edita Radzevičiene, Džeraldas Striaupis su Judita Leitaite ir Vaidas Baumila su Violeta Buožyte.

Daugiausiai savaičių – net keturias – pirmojoje vietoje susumavus komisijos ir žiūrovų balsavimo rezultatus buvo atsidūrę Ramūnas Rudokas su Vilija Matačiūnaite. Žiūrovų numylėtiniai – taip pat R. Rudokas su Vilija. Už juos iš viso balsuota 6494 kartus.

„Žvaigždžių duetai“ – ilgiausias Lietuvoje muzikinis projektas, truksiantis net 21 savaitę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją