Šventinę dieną dainų projekte debiutuoja iš viso trys poros - Justinas Lapatinskas su Agne Buškevičiūte, Aistis Mickevičius su Neringa Šiaudikyte ir jau minėtoji Inga Norkutė-Žvinienė su nauju partneriu.

Svečio teisėmis šios laidos filmavime dalyvavo ir Dainė Baumilė. Iki šiol viešai dainuodavo jos sesuo Rūta, svainis Vaidas Baumila, buvęs vyras, o jai pačiai tai - pirmas - ir visai pavykęs pasirodymas.

Šiuo metu transliuojamoje laidoje, po TV žiūrovų balsavimo, paaiškės nauji lyderiai ir autsaideriai.

Praėjusį šeštadienį iš projekto iškrito Julija Jegorova su partneriu Valdu Krulikausku. Komisijos pirmininko Donato Katkaus sprendimu, pora į projektą bent jau kol kas negrįš.

Daugiausia balsų komisija skyrė J. Jonušui ir jo partnerėms, o mažiausiai - naujokams A. Buškevičiūtei ir J. Lapatinskui. TV žiūrovai manė priešingai - Justinui ir Agnei skyrė pirmąją vietą, o paskutinę - pagal komisijos vertinimą antrąją vietą užėmusiems N. Šiaudikytei ir A. Mickevičiui.

DELFI skaitytojus kviečiame balsuoti ir nuspręsti, kuriai porai nebereikėtų tęsti kovos dėl pirmosios vietos.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, paaiškėjo naujieji lyderiai. Tai - "Pop ladies" ir Jonas. Grėsmė iškristi - M. Linkytei ir T. Rimgaila.

Išlikimo drama vyks kitą šeštadienį, tad poros dar turi laiko pasitempti.


DELFI galerijoje - akimirkos iš laidos filmavimo:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)