Todėl ir susidaro įspūdis, kad dainuoti gali visi: verslininko dukra Renata Paleičikaitė, politiko žmona Jolanta Paulauskienė, primarijus Nerijus Juška, politikai Vytenis Andriukaitis, Stanislovas Buškevičius, Andrius Mazuronis, Andrius Šedžius.

Būtent juos dainuojančius su dalyvių poromis buvo galima išgirsti trečiadienio vakarą filmuotoje „Žvaigždžių duetų“ laidoje. Tokioje netiesioginėje, kad žiūrovai ją išvys tik kovo 27 dieną. Projekto laidos ne tik filmuojamos dviem savaitėms į priekį, bet ir šventės čia švenčiamos avansu. Šį kartą visi džiaugėsi, kad yra balandžio 1-oji, nors net ir laidos pasirodymo eteryje metu iki Melagių dienos bus likę keturios dienos.

Nors visi kalbėjo apie pokštus ir melagystes, viena teisybė akis badė: Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė šiam projektui yra per geri. Šį kartą jie susivienijo su Lenino statula virtusiu Arūnu Valinsku (kuris irgi yra šiam šou per geras) ir pasikvietė pionierių būrį. Ar reikia sakyti, kad jie tapo vakaro vinimi?

Tiesą sakant, nė vienas kitas duetas paskutiniame filmavime nebuvo nė perpus toks įspūdingas. Net naujos serijos juokdarys Gaudentas Janušas savo vienintelį hitą „Nieko nereikia“ traukęs su „69 danguje“ ir Jeanu Claude'u. (Ar pavardė turi įtakos žmogaus gyvenimui? Minedas, jei pamenate, buvo Jonušas...)

Marius ir Irūna dar kartą įrodė, kad su Valinsku ar be jo, yra trim galvom aukštesni už kitus. Nelieka jokios intrigos: jei jie nelaimės šio projekto, tai bus labiausiai nepavykęs pokštas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją