Ne kartą esu vedęs šimtadienius ir išleistuves. Jaunimas nemoka šokti! Juda kaip robotai, nėra jokios kultūros. Tai nenormalu. Mes šokiu sudominome Klaipėdos abiturientus ir jie jau vasario mėnesį šimtadienyje šoks valsą“, - sakė „Šok su manimi“ dalyvis R. Žiogas.

Lina ir Žiogas

Žiogas ir Lina praėjusią savaitę Klaipėdos „Varpo“ gimnazijoje plušo su beveik šimtu abiturientų iš trijų Klaipėdos mokyklų. Klaipėdos „Varpo“ gimnazijos choreografijos mokytojas Vaidotas Gilys šią TV3 projekto dalyvių iniciatyvą įvertino itin teigiamai: „Moksleiviams reikia autoritetų. Kai jie mato, kad šoka žinomi žmonės, mąsto, kad tai madinga ir šokiu ima dar labiau domėtis. Man nebereikia jų įtikinėti“, - sakė choreografijos mokytojas.

Ar kiti „Šok su manimi“ dalyviai įsitrauks į švietėjišką akciją ir nepabūgs iššūkio, Žiogas ir Lina žada akylai stebėti ir pranešti savo gerbėjams socialiniame tinkle „Facebook“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)