Pasipiktinimo neslėpė ir Lietuvoje bei Australijoje gyvenantis stilingasis Žilvinas Grigaitis.

„Jeigu taip atsitiktų, tai sukandęs dantis pasakyčiau, kad labai faina, labai gerai ir labai malonu. Galbūt viduj man būtų ir tam tikras akibrokštas, bet viešai parodyti – tikrai to nedaryčiau“, - etikos pamoką vakarėlio organizatoriams šį pirmadienio vakarą 19.30 val. duos Ž. Grigaitis.

Žilvinas davė patarimą visiems, kurie į vakarėlius eina be kvietimo: „Nekviestas žmogus turi pranešti, kad dalyvaus. Ne paslaptis, bet Lietuvoje apie 30 proc. žmonių patenka į renginius be kvietimo arba su kitų žmonių kvietimais. Ir kartais tenka matyti, kad kažkokie veidai, kažkokie žmonės, kurie neatitinka nei užduoties, nei tikslinės grupės, yra renginyje“, - laidoje KK2 šį pirmadienio vakarą 19.30 val. kalbės Ž. Grigaitis.

Skandalingame J. Leonavičiūtės klipe personažas šaiposi iš elito, kuris vietoj vandens geria šampaną už tūkstančius eurų. Dažnai su prabangaus šampano taure nuotraukose matomas Žilvinas Grigaitis nėra įsitikinęs, kad elitiniai žmonės geria tik šampaną: „Nemanau, kad mane ten parodijavo, aš dažniau geriu vandenį“.

Tęsdamas pasakojimą, Žilvinas Grigaitis sakė, kad yra buvęs ir Vimbldono teniso turnyre, ir Holivude, ir Singapūro žirgų varžybose, kur renkasi tik pasaulio elito milijardieriai. Anot jo, visur yra juodieji sąrašai ir nepageidaujamos personos. Tačiau Žilvinas – visur laukiamas.

„Mes matom, kas vyksta Holivude, man teko matyti, kas vyksta ir per teniso varžybas, ar per žirgų lenktynių atidarymą Melburne ar Singapūre. Ten yra labai griežta atranka ir praktiškai tas, kas organizuoja, žino, kaip žmonės atrodo. Jie žino veidus ir apsisaugo maksimaliai - daug barjerų, kad ten nepatektų nepageidaujami“, - laidoje KK2 pasakos Ž. Grigaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)