Kelionė po pasaulį – su prabangos prieskoniu

Kaip teigė pats vyras, pirma planuojamos prabangios kelionės aplink pasaulį stotelė – Indija.

„Važiuoju į Agrą, pabūnu Tadžmahale, nes labai seniai buvau ir dar noriu išbandyti Maharadžos traukinį. Tada iš Indijos kraustausi į Singapūrą, nes pagaliau patekau, kas užtruko ne vienerius metus, į vieną prestižiškiausių ne tai, kad Singapūro, bet pasaulio viešbučių. Ir tada iš Singapūro perskrendu į Bankoką“, – dalijosi Ž. Grigaitis.

Po Bankoko Živilinas kels sparnus į Taivanį, kur apžiūrės pavojingą geopolitinę situaciją, o tada – į San Franciską ir Las Vegasą. Aplink pasaulį vyras keliaus tik verslo ir pirmąja lėktuvo klase.

„Noriu pamatyti, įvertinti visą tą infrastruktūrą, ką už tokius pinigus gauna keleivis ir tiesiog pasimėgauti, pasižiūrėti, ar tikrai viskas grįžo po pandemijos ir, ar tikrai apsimoka keliauti ir leisti ne vieną tūkstantį eurų. Norint patekti į pirmos klasės laukiamuosius, reikia turėti tam tikrą aprangą, tu turi atitinkamai atrodyti. Tavęs neįleis su šortais, su šlepetėmis ar pusnuogio ir viso tatuiruoto, ar kažkas panašaus“, – teigė stiliaus guru.

Žilvinas kiekvienoje kelionėje iš pirmos lėktuvo klasės susirenka visus užkandžių meniu ir dovanėles – kojines, dantų šepetėlius ar kremus. Juk tai – prisiminimai. Tiesa, dar ir ganėtinai brangūs.

„Sakykime, yra „Dior“ produktas, kuris kainuoja 8000 eurų, o tu jį gauni dovanų“, – teigė Ž. Grigaitis.

Prireiks ir patogios aprangos bei apdairumo

Vis dėlto, Ž. Grigaičio kelionėje bus ne vien tik prabanga kvepiančių momentų. Verslininkui teks pavaikščioti ne tik su stilingais drabužiais, bet ir su patogia avalyne.

„Visa kelionė nebus tik prabangi. Indijoje pasiėmiau ir kuprinę, ir sportbačius, ir tikiuosi eiti prie Raudonosios sienos, ir taip toliau. Labai esu nustebęs dėl San Francisko, nes San Franciske yra kriminologinė situacija pablogėjusi labai stipriai. Žmonės yra apiplėšinėjami dienos metu, laikrodžiai nuiminėjami, telefonai atimami ir taip toliau, tai, vėlgi, reikia kreipti dėmesį į tai, kur būsi, ką darysi ir kas tave sups“, – teigė vyras.

Keliaudamas Žilvinas nemėgsta apsikrauti daiktais, tačiau į metų kelionę vešis tris lagaminus ir vieną kuprinę.

„Stengiuosi, kad viskas būtų kompaktiškai ir bandau labai neišsiplėsti. Aš galiu keliauti su dviem dideliais lagaminais ir su trimis rankiniais bagažais, bet kai kurios avia kompanijos leidžia net tris, nes aš dar ir statuso klientas esu, tai galiu vežtis apie 100 kilogramų. Aišku, aš to dalyko nedarysiu“, – dalijosi jis.

„Le Diner en Blanc“ renginys Vilniuje Gedimino prospekte

Patirtimis ruošiasi dalintis su gerbėjais

Kelionę aplink pasaulį Ž. Grigaitis planavo pusę metų, o, kadangi jau yra taip keliavęs ir anksčiau, tai žino, kaip ir kur sutaupyti.

„Gali kainos prasidėti nuo 12-15 tūkstančių iki 70 tūkstančių eurų, priklausomai nuo to, kiek yra sustojimų daroma, kaip tu skrendi, su kokia tu klase skrendi ir kiek ilgai tu sustoji kai kurioje šalyje. Nereikia užmiršti, kad už taškus tu gali gauti ir nemokamą bilietą, bet oro uosto mokesčius ir kitus mokesčius – reikia susimokėti pačiam. Aš tik galiu pasakyti, kad man teko ne vieną tūkstantį eurų susimokėti oro uosto mokesčių“, – pasakojo verslininkas.

Visų ponų ir ponių laimei, Žilvinas kelionės metu rašys dienoraštį, o sugrįžęs – gal net ir prašys knygą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)