„Renginio idėja paremta šešių gamtos stichijų – metalo, žemės, vandens, oro, ugnies ir medžio - viešpatavimu. Scenoje išvysime nepaprastą šių gaivališkų jėgų šėlsmą, įsuptą į muzikos, šokio ir įspūdingo šou skraistę. Neabejoju, kad stovintiesiems priešais sceną per odą bėgios šiurpuliukai“, – būsimo renginio detales išduoda kūrybos namų „Elitaz“ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Koncerte gamtos stichijas valdys gausybė scenos ir eterio žvaigždžių bei ypatinga vakaro viešnia iš užsienio, į Lietuvą atvyksianti palaikyti šios ekologinės iniciatyvos.

Koncerto rengėjai susirinkusiuosius nukels į mitinius rojaus sodo laikus su gyvais smaugliais ir pirmaisiais sodo gyventojais, kurie dar nežinojo, kas yra drabužiai, plastikinės pakuotės ir E621.

Renginyje bus pristatytas ir oficialus „Žaliosios vienybės“ iniciatyvos simbolis – ryškiai žalia širdis, simbolizuojanti kiekvieno iš mūsų širdyje glūdintį ryžtą susivienyti kilniam tikslui – išsaugoti pasaulį. Koncerto rengėjai šia iniciatyva ragina pažadinti savo širdį ir gyventi harmonijoje su gamta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją