Šį rudenį prasidėjęs projektas jau turi 7 nugalėtojus, kuriuos šią savaitę apdovanojo projekto globėja – Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Kas jie, žiūrovai sužinos paskutinėje šių metų „Vunderkindų“ laidoje gruodžio 29 dieną. Viena iš nugalėtojų, beje, apdovanojimo iškilmėse dalyvauti negalėjo – tuo metu talentinga pianistė grojo Paryžiaus scenoje.

Pasak D. Grybauskaitės, darbštūs, gabūs ir kūrybingi vaikai kurs šalies ateitį ir garsins Lietuvą pasaulyje. „Visi gyvenimo laimėjimai Jums dar tik prieš akis. Kurkite ir gražinkite Lietuvą. Ir toliau leiskite Lietuvai šypsotis ir tikėti. Nes jūsų talentas, išmonė ir tikėjimas – geresnės ir kūrybiškesnės Lietuvos pamatas“, – sakė Prezidentė.

Lietuvos televizijos projekte „Vunderkindai.lt“ 48 vaikai iš visos Lietuvos rungėsi įvairiose meno srityse. Juos vertino garsiausi įvairių meno sričių profesionalai ir Lietuvos televizijos žiūrovai. Ateinantį ketvirtadienį žiūrovus pakvies „Vunderkindų“ paskutinysis pusfinalis, kuriame bus išdalyti bilietai į gruodžio 29-ąją įvyksiantį finalą.

Sausio pradžioje Lietuvai prisistatys naujieji „vunderkindai“, kurių atrankos prasideda jau kitą savaitę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją