Vladimiras Romanovas nelinkęs nieko gražinti: „Sabonis tapo ne profesionalaus sporto, bet žmonių, kurie atėmė jo turtą, auka. Žmogus dirbo, uždirbo, o kažkas ėmė ir atėmė jo turtą.“

„O kaip jis į tai reaguoja?“ – klaus „Paskutinė instancija“. „Kaip? Ogi taip – ligoninėje!“ – atrėš Kauno turtuolis ir A. Sabonio gimtojo „Žalgirio“ krepšinio klubo savininkas.

Tą pačią – nesportinę A. Sabonį pakirtusio infarkto priežastį nurodė ir kitas Kauno verslininkas – V. Matijošaitis. „Ne visi vadovai jam teisingai tvarkė verslus“, – atskleis verslininkas, kuris paskutinis kalbėjosi su A. Saboniu prieš jį ištikusį širdies smūgį.

Bet ar tikrai alinanti profesionalaus krepšininko karjera čia niekuo dėta? „Mes buvome gretimose ložėse ir aš mačiau, kaip jis reagavo“, – pasakos V. Matijošaitis apie Lietuvos rinktinės pralaimėjimą makedonams ir A. Sabonio emocijas. Tą situaciją stebėjęs V. Romanovas prisimins Lietuvos krepšinio užkulisius: „Parduoda ir laimėjimus, ir pralaimėjimus. Kiekviename klube yra tokių, kuriuos prievartauja“, – dėstys Kauno turtuolis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją