Sekmadienį laidos vedėjų vairas buvo patikėtas Jurgitai Jurkutei ir Mindaugui Stasiuliui. Jis laikinai pakeitė atostogauti išvykusį aktorių Vytautą Šapranauską.

Šįkart choristus ir jų generolus vertino Edmundas Seilius, Kristina Zmailaitė, Arvydas Vilčinskas ir Marius Berenis. Jų favoritais tapo ir aukščiausiais balais įvertinti buvo Panevėžio pataisos namų, Šiaulių ir Vilniaus rajono chorai. Minėtieji choristai dalijosi pirmąja – trečiąja vietomis (Pagal komisijos balus). Mažiausiai komisijos balų iškovojo Ventukai ir Akmenės krašto choras.

Daugiausiai žiūrovų balsų sulaukė Stano ir Panevėžio pataisos namų choras, mažiausiai - E. Kučinskas ir Klaipėdos jūros choras.

Susumavus dviejų savaičių žiūrovų balsavimo rezultatus ir komisijos balus paaiškėjo, jog vos debiutavę “Chorų karuose”, su projektu atsisveikino E. Kučinsko ir Klaipėdos choras.

“Net blogiausiuose sapnuose negalėjau to įsivaizduoti, tačiau reikia mokėti pralaimėti. Aš norėčiau, kad šie žmonės, kurie stovės šalia Stano Penevėžyje, per tuos porą mėnesių ar tik mėnesį, pajaustų didžiulį malonumą nuo dainavimo. Nesvarbu, ką sakys komisijos nariai ir žiūrovai, svarbu, kad jie turi per dainavimą išreikšti paskutinę viltį į dainavimą“, - paaiškėjus rezultatams kalbėjo E. Kučinskas.

Vietos, kurias chorai pasidalijo paskelbus rezultatus (susumuotus žiūrovų ir dviejų savaičių komisijos narių balus):

1 Stano ir Panevėžio pataisos namų choras
2 Katerina ir Vilniaus rajono choras
3 Kitava ir Šiaulių choras
4 Ventukai ir Akmenės krašto choras
5 Rondo ir Kauno rajono choras
6 Giulija su Monika ir Kėdainių choras
7 Edmundas Kučinskas ir Klaipėdos choras

"Chorų karų" transliacijos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją