Humoristė Violeta Mičiulienė prisipažįsta: kai pati buvo vaikas, jai atrodė, kad žmonės po 25 metų nebeturi teisės gyventi. O dabar, atšventusi 50 metų jubiliejų, ji įsitikinusi, kad tai, kaip žmogus jaučiasi, priklauso tik nuo jo požiūrio. „Pažįstu daug per anksti susenusių žmonių. Aš pati visada galvoju, ką noriu daryti, o ne tai, kas man dera pagal amžių. Tie, kurie teisinasi, kad yra per seni, manau, taip tik pateisina savo tingėjimą”, - BTV laidoje „Užkalnio 5” sakys ji.

Jai antrins ir režisierė, aktorė Hana Šumilaitė. „Laimė nesusijusi su metais. Mes dažnai turime daugiau entuziazmo ir energijos kažką veikti negu kai kurie dvidešimtmečiai”, - pastebės ji. Moteris nė kiek nekompleksuoja dėl savo amžiaus ir nebando atrodyti jaunesnė, nei yra iš tiesų. „Skausmingai sensta tos, kurios jaunystėje buvo labai senos ir visi krisdavo po jų kojomis. Man išvaizda niekada nebuvo prioritetas ir aš dabar puikiai jaučiuosi”, - sakys H.Šumilaitė.

V.Mičiulienė skaudžiausiai savo metus pajuto būdama vos 25-erių. Tuomet ji ištekėjo už 18-ečio mylimojo, sukeldama daugybę apkalbų. „Jo dėstytoja tuomet pasakė, kad tik per jos lavoną aš sugadinsiu šitam jaunam vaikinukui gyvenimą”, - pasakos humoristė.

O dizaineriui Robertui Kalinkinui nė motais, kad jo žmona už jį vyresnė – jis tame netgi įžvelgia daugybę privalumų. Beje, jo žmona netgi pirmoji jam pasipiršo… „Tuomet dar kojos sudrebėjo, pagalvojau, kaip čia moteris peršasi, pasakiau, kad gal kiek per anksti, bet po pusmečio dar kartą pasipiršau pats”, - atviraus jis.

BTV laidoje „Užkalnio 5” taip pat svečiuosis jau 78 metus skaičiuojanti Pasaulio lietuvių Bendruomenės atstovė Lietuvoje Vida Bandis. Ji tikrai net nesiruošia sakyti, kad yra kažkam per sena. „Man buvo baisiausia apie 40-uosius metus. Tuo metu daug sportuodavau ir galvodavau, kad greitai nebegalėsiu to daryti. Bet slides pakabinau tik prieš porą metų, o į sporto klubą vis dar vaikštau. Nežinau, ar kiti keistai nežiūri, sportuoju be akinių, neįmatau”, - juoksis ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)