„Gyvenimas taip pasisuko, kad viskas priklauso nuo geležies: mano verslas, išvaizda, muzika ir vaidyba. Jei nebūtų sporto, nebūtų ir Ironvyto“, – atvirai laidoje „Pasaulis pagal moteris“ sakė V. Medineckas, pradėjęs sportuoti dar tuomet, kai jam tebuvo 15 metų.

Tuo pat metu prasidėjo ir pirmieji nedrąsūs jo bandymai kurti muziką. Tiesa, apie tai savo rajono gyventojams Ironvytas nieko nepasakojo – bijojo likti nesuprastas.

Tačiau pradėjęs kurti, jis nebesustojo, ir niekuomet nekreipė dėmesio į neigiamus komentarus – tiesiog darė tai, kas jam patinka, ir tuo džiugino savo gerbėjus. Štai daina „Tai – mūsų klubas“ Ironvyto gyvenime suvaidino ypatingą vaidmenį, o kartu visuomenei parodė, kad reperis taip pat gali būti raumeningas ir sportiškas.

„Mano išvaizda ir buvo tas tramplinas – žmonėms buvo įdomu, kas tas kačiokas, kuris repuoja – jie gi durni, nieko nesupranta, tad kaip jis tai padarė? Žmonės, paklausę mano dainų, kartais stebisi, kad pats jas rašau. Bet aš ir esu tas žmogus, kuris stengiasi laužyti stereotipus“, – pasakojo Ironvytas, kuris savo gyvenime dažnai susidurdavo su išankstine aplinkinių nuomone.

Geba mėgautis gyvenimu

Ironvytas įrodė, kad raumenys netrukdo nei dainavimui, nei vaidmenims kino pasaulyje, nei aistringajam tango šokiui.

Taip pat Vytautas linksmai pasakojo apie situacijas, kai aplinkiniai nustemba sužinoję, jog jam nebūdingi jokie žalingi įpročiai. Anot Ironvyto, didžiausią laimės pojūtį jam teikia mėgstama veikla bei jį supantys žmonės.

O pastaruoju metu vis dažniau Ironvytą galime išvysti ir kine – vien šiais metais jis atliko 5-6 vaidmenis. Tam didelę įtaką daro ir įspūdinga jo išvaizda. Tačiau pati pradžia nebuvo itin sklandi, o prisiminimai apie pirmuosius bandymus vaidinti iki šiol prajuokina jį patį.

Dar vienas iššūkis jo gyvenime – neseniai atvertos šokio pasaulio duris. O šokti tango jis mokėsi net pačioje Argentinoje! „Tie mano raumenys pridėjo tiek artumo, kad nebežinau, kaip į tai reaguos mano žmona“, – juokėsi vyras neslėpdamas, kad gyvena su labai protinga moterimi.

Su Eugenija Ironvytas susipažino darbe – be visų savo veiklų, jis dar prekiauja ir maisto papildais. Tiesa, apie savo žmoną ir 5-erių metų dukrą, Vytautas atvirauja retai – bendrų jų gyvenimo akimirkų nepamatysite ir socialiniuose tinkluose. To priežastis jis atskleidė itin atvirame pokalbyje su laidos vedėja Kristina Rimiene.

Jau šį sekmadienį žiūrovai sužinojo ir daugiau intriguojančių Ironvyto gyvenimo detalių – nuo to, kokį vaidmenį jo gyvenime suvaidino Naujininkų rajonas bei apie kokį filmo scenarijų jis pats svajoja, iki to, ką mano apie tėvystę.

„Pasaulis pagal moteris“ – sekmadieniais, 10 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)