Dalyvaudami pasimatymų šou „Vieniša žvaigždė“ kartu su laidos „TV Pagalba“ komandos nare Juste Milušauskiene vaikinai įsitikino, kad norint rožinio gyvenimo ir įžymybės prielankumo, gali tekti įrodyti savo drąsą, vyriškumą ir stiprybę. Nuolat su sudėtingomis situacijomis susidurianti „gelbėtoja“ Justė tiesiog nepakenčia neapsisprendusių ir netvirtų vyrų.

Tadas ir Aurimas net patys nepastebėjo, kaip įsivėlė į pinkles. Vaikinai su Juste vaikščiojo po nuošalų miškelį ir susidūrė su kliūtimis. Tadui teko paauklėti mišką niokojantį medkirtį ir atimti iš jo kirvį. Vaikinas, kurį bendradarbiai dėl perdėto moteriškumo, vadina barbe, pasimetė ir vos nepuolė sprukti nuo aršaus medkirčio. „Iš Tado tikėjausi daugiau vyriškumo“, - paniekos neslėpė Justė.

O štai Aurimui vyriškumą teko pademonstruoti nusimetant drabužius. Vaikinas sutiko pusnuogę merginą, kuri pametė visus savo apdarus ir pareikalavo Aurimą nusirengti. Seksualiu ir ištreniruotu futbolininko kūnu besididžiuojančiam Aurimui tai nebuvo sunki užduotis. Šou rengėjai išduoda, kad Justė Aurimu liko kur kas labiau sužavėta nei nevykusiu Tado bandymu apsaugoti Lietuvos miškus... Ar tarp Justės Milušauskienės ir futbolininko užsiplieskė kibirkštis? Kieno naudai baigsis vyriškumo demonstravimas?

Stebėkite pasimatymų šou „Vieniša žvaigždė“ – kiekvieną darbo dieną, 21.30 val. per “Tango TV”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją