Naujame TV3 sezono eteryje dienos šviesą išvys nauja V. Skaisgirės kurta laida „Didysis magijos šou“. Laidą iš viso kurs trys prodiuseriai - V. Skaisgirė, Gediminas Juodeika ir Erikas Kundreckas.

„Šiuo metu visa savo esybe esu su nauju mūsų projektu. Kai mes su kolegom skaičiuojam sąmatą, dėliojam scenarijų, galvojam apie muziką, choreografiją, viešinimą ir t.t., viskas dažnai išsirutulioja į dar didesnes diskusijas. Kartais į konfliktus. Klausimų ir diskusijų mums beveik nekyla vienu atveju - kai mes susitinkame su mūsų įstabiai talentingais projekto dalyviais magais“, - pasakojo į naujas kūrybines erdves nėrusi V. Skaisgirė.

Prodiusere tapusi jauna moteris juokiasi niekada nemaniusi, jog ji kada nors mėgausis tuo, kad ją „mausto“.

„Magai atspėja mano telefono kodą, išsivaduoja iš grandinių, pasako režisieriaus prieš daugel metų mirusio šuns vardą, pjaustosi nejausdami skausmo, parodo, kaip pakyla nuo žemės, klausia, ar aš esu ištekėjusi, o kai patvirtindama noriu parodyt žiedą, pamatau, kad žiedo ant piršto nebėra - jis jau kabo ant raktų pakabuko rankinėje. Ir dar daug daug visko. Nori nenori pamiršti visas kitas problemas ir džiaugiesi magija kaip vaikas. Man labai gera žinoti, jog ne taip jau ilgai trukus šitom emocijom pasidalinsim su TV3 žiūrovais“, - džiaugėsi V. Skaisgirė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)