Iš Kauno kilusi V.Skaisgirė savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ šįryt pasidalino gražiais vaikystės sentimentais bei nuotrauka, patvirtinančia tai, jog žinoma moteris jau paaukojo Lietuvos zoologijos sodui Kaune.

Vakar su kolega lankėmės Kaune darbo reikalais. Tarp susitikimų turėjom laisvą valandžiukę ir nusprendėm užsukt į... zoologijos sodą. Mintimis grįžau į vaikystę, kai kiekvienas apsilankymas zoologijos sode reiškė fantazijos odisėją į Afrikos džiungles ar Amazonės baseiną. Kokia laki ta vaikiška fantazija! Deja, ji nebe tokia laki, kai į sodą žvelgi suaugusio žmogaus akimis ir suvoki, kokiomis nevisavertėmis sąlygomis gyvena daugybė zoologijos sodo žvėrelių... Sugrįžkime į vaikystę!

Skelbiu akciją „Nusifotografuok su žvėreliu ir... paaukok!“ Netaginsiu įpareigodama prisidėti, tik labai gražiai paprašysiu – padėkit, jei galit, - rašė V.Skaisgirė. - Tu ir aš – mes vieno kraujo! Žvėrys, kaip ir žmonės, irgi nori gyventi jaukiai ir patogiai. Padėkime jiems gyventi geriau ir paaukokime. Kiekvienas litas – labai svarbus.

Jau šiandien TV3 eteryje išvysite antrus metus mūsų organizuojamo paramos projekto „Pirk dramblį“, skatinančio atsigręžti į vieną labiausiai dėmesio ir pagalbos stokojantį šalies perlą – Kauno zoologijos sodą, finalinį koncertą. Nebūkit abejingi!

Projekto globėjo – Prezidento Rolando Pakso dukra Inga Stumbrienė šią savaitę taip pat tapo Lietuvos zoologijos sode gimusio kilniojo erelio Kauno vardamote ir globėja. Kauno sodo paramos iniciatyvą parodė ir dainininkas Rytis Cicinas bei aktorius Ramūnas Šimukauskas su savo šeimų nariais.

Vaidos Skaisgirės auka
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)