Tačiau moteris pripažįsta, kad namuose vienai liūdna.

„Aišku draugo gal ir norėtųsi, kad ateitų, kad apkabintų, nueiti į svečius, nueiti į koncertą būtų tikrai smagu. Bet pažiūrėkite, kas darosi, tie visi diedai mano metų žiūri tik į jaunas“, - kalbės dainininkė.

Laidoje KK2 dainininkė pasakos, kad neseniai jai buvo pašalintas skrandžio mažinimo žiedas, kuris neleido dainininkei daug valgyti. Su šiuo žiedu moteris pragyveno 9 metus.

„Prasidėjo uždegimas. Gal devynerius metus prabuvo žiedas ir organizmas jį atmetė. Bijojom, kad nebūtų rimtesnių pasekmių, todėl nutarėm išimti lauk tą diržą, nes gali prisižaisti“, - 19 val. 30 min. laidoje KK2 kalbės V. Katunskytė.

Dainininkė laidoje pripažins, kad kažkada yra svėrusi ir 200 kilogramų, o kai nutarė sulieknėti, buvo numetusi net 100 kilogramų svorio. Vitalija pasakos, kad anais laikais apkūnios moterys nebuvo leidžiamos į sceną, todėl moteris labai išgyveno dėl savo svorio ir formų.

„Dainuoju apie 40 metų, bet didžiojoje scenoje esu tik 20 metų. Į didžiąją sceną ėjau 20 metų. Mane metė, buksavo, darė, kad neičiau į sceną. Sovietiniais laikais svėriau 85 kilogramus, ar su tokiu svoriu galėjai eiti į sceną? Visi sakė, kad balsą turi, balsas stiprus, galingas, bet neturi sceninės išvaizdos“, - kalbės V. Katunskytė.

Tačiau vėliau dainininkė suprato, kad nereikia iš savęs išspausti „pupytės“ įvaizdžio, reikia džiaugtis tuo, ką turi.

„Svarbiausia - kaip jautiesi. Aš jaučiuosi puikiai. Tą svorį truputį pakoreguojam. Niekada nebuvau „Olialia“ pupytė, ir niekada nebūsiu“, - atviravo V. Katunskytė.

Visą interviu su V. Katunskyte žiūrėkite šį pirmadienio vakarą laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)