Moteris, kuri neseniai iškėlė vestuves, laidos vedėjai Aušrai Kilkuvienei prisipažino, kad Lietuva jai darosi per maža, ji nori išgarsėti pasaulyje: „Man trūksta erdvės, aš negaliu sėdėti namuose, nes degraduoju. Man reikia naujų iššūkių.“

Vestuvių versle besisukanti Viktorija nustebina – svarbiausios gyvenimo šventės organizavimas jai kėlė paniką. „Aš visada visko noriu kitaip, negu daro kiti, todėl man reikėjo kitokios suknelės, kitokios šventės temos, kitokio žiedo“, – atvirauja dizainerė.

Dėl žiedo V. Jakučinskaitės vestuvės galėjo ir neįvykti. Jai neįtiko dabartinio vyro Vitalijaus dovanotas sužadėtuvių žiedas.

„Jis man padovanojo standartinį, niekuo neišsiskiriantį
žiedą. Pasakiau, kad nepatinka, nes nekenčiu visko, kas yra standartiška, įprasta. Vitalijui teko rūpintis naujo žiedo paieškomis, – atskleidžia žinoma dizainerė ir drąsiai sako: Vestuvės man yra kičas, šventė, į kurią žmonės susirenka pagerti ir pavalgyti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)