Buvusį modelį, socialinių medijų planuotoją šią vasarą galima dažnai sutikti pajūryje. Beveik devyniasdešimt tūkstančių sekėjų socialiniuose tinkluose turinti Gintarė išpopuliarėjo kaip įspūdingo grožio keliautoja, viena su egzotiškos išvaizdos pustrečių metų dukrele Vilte keliaujanti po pasaulį, rašoma pranešime spaudai.

Daugybė gerbėjų pavydi Gintarei, atrodytų, tobulo gyvenimo, tačiau Gintarė prisipažįsta, kad tobulos fotografijos neatspindi visos jos gyvenimo istorijos.

Gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai” Gintarė papasakojo savo istoriją. 26-erių plungiškė patikina nesvajojusi būti modeliu, tačiau jos išvaizda atitiko visus keliamus reikalavimus ir pasiūlymų pozuoti prekių ženklams ji sulaukdavo nuo paauglystės. Dabar Gintarės išvaizda itin išsiskirua iš modelių tarpo, nes jos kūną puošia net devynios įspūdingos tatuiruotės.

Tačiau prieš kelerius metus Gintarė vis dėlto susigundė modelio darbu Tailando sostinėje Bankoke. Ir nors manekenės karjera nusivylė, tačiau užsikrėtė aistra kelionėms, ir ypač įsimylėjo Aziją.

„Azijoje atradau save, išmokau gyventi šia diena, nesirūpinti dėl rytojaus, atsipalaiduoti“, - sako Gintarė. Ir greitai priduria, kad vis dėlto 22-ejų tapo mama, tad labai greitai teko prisiimti atsakomybę ne tik už save, bet ir dukrą.

Gintarė daug keliavo ir iki dukros gimimo - metus yra gyvenusi Tailande, porą mėnesių
Kambodžoje ir Malaizijoje. Azijoje ji susipažino ir su dukros tėvu - 28-erių juodaodžiu vaikinu, kilusiu iš Pietų Afrikos Respublikos. Dėl jo Gintarė paliko Aziją ir persikėlė gyventi į Londoną. Miestą, kuriame gyvena ir visa jos buvusio mylimojo šeima.

Gintarė patikina iš savo pora metų vyresnio mylimojo patyrusi psichologinį smurtą, todėl ilgainiui pamatė, kad gyventi poroje jiems yra tiesiog neįmanoma. Palikusi mylimąjį Londone moteris prieš kiek daugiau nei metus grįžo į Lietuvą. Viltės tėvas buvo sykį atskridęs į Vilnių pasimatyti su dukra, tačiau Gintarė tą dieną prisimena su siaubu, kodėl? Kaip gražuolei sekasi vienišos mamos gyvenimas ir kokius planus ji turi ateičiai, žiūrėkite sekmadienį Delfi TV laidoje „Kasdienybės herojai“ nuo 20 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (236)