Tuo metu jos vyras Marius Siparis prisiminė akimirką, kai pirmą kartą dukrytę Umą paėmė į rankas. „Ji pasižiūrėjo į mane, aš į ją... Buvo ką tik gimusi, ir aš sustingau... Kvėpavau, bet sustingau ir galvojau: va dabar tai prisidarėm, dabar jau nepabėgsi...“, – pasakojo M. Siparis.

Savo namuose su keturių mėnesių dukra Uma Ugnė ir Marius Sipariai pasitiko puikiai nusiteikę, su šypsenomis ir be jokio nuovargio veiduose, skambant balsingai prancūzų dainininkei Edith Piaf.

Šią melodingą dainą, užliejančią namus, Ugnė šiandien vadina ramybės daina, kurią išgirdusi dukra nustoja verkti. Kad Mariui nereiktų dainuoti, ar muzikos įrašą nuolat leisti iš telefono, pora net specialiai nusipirkusi patefoną.

„Tikėjausi, kad viskas bus daug sunkiau“, – LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ sakė Ugnė paklausta, su kokia realybe gimus dukrai susidūrė palyginus su tuo, kaip motinystę įsivaizdavo.

„Aš tikrai įsivaizdavau, kad mažiausiai metus nebemiegosiu, ir dar juokdavausi, sakydavau, kad nemiegosiu kol jai sukaks 16-a. Įsivaizdavau viską daug sudėtingiau, o dabar tikrai nenoriu labai garsiai sakyti, kad viskas gerai, nes niekada nežinai, kaip čia kas gali susidėlioti, bet bent dabar mes su vyru tikrai išgyvenam tokį medaus mėnesį, – pasakojo U. Siparė.

Jausmų, užplūstančių ką tik pagimdžiusias mamas, Ugnė sako neįsivaizdavusi: „Kaip galėjau tai padaryti, ko gero neįmanoma to suprasti, kol pati nepatyrei. O tai iš tiesų nepakartojamas, nuostabus jausmas“.

Paklausta, kokia mama yra, Ugnė sakė, kad turbūt kaip ir jos pačios mama – šiek tiek griežta, tačiau kartu ir labai šiuolaikiška, nepuolanti į kraštutinumus.

Gimus dukrai Ugnė sako iš naujo įsimylėjusi Marių, nes pamatė jį kitomis akimis:

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją