Stebuklų animacija – „Linksmasis triušiukas. Šauniosios Velykos”, „Amerikos peliukai. Manhatano salos lobis”, „Sliekiukas Džimas”, „Betovenas”, „Pašėlęs Tekso Averio pasaulis”, „Kasparas” ir „Žmogus voras”, juokingiausios visų laikų komedijos vaikams, suaugusiems ir visai šeimai – „101 dalmatinas” su šimtu vienu dalmatinu, „Daktaras Dolitlis 2" su Eddie Murphy, „Karštos galvos! 2” su Charlie Sheenu, „Sunkus vaikas 3” su Williamu Kattu, „Kvaileliai” su Brendanu Frazeriu, „Brangioji, aš sumažinau vaikus”, „Tuščias čekis”, „Bingo”, „Mano mielas marsietis”, „Beždžionėlė ekstremalė” ir „Beždžionėlė riedlentininkė”, „Išdykėlis Danstonas” ir „Sėkmingas pabėgimas”.

Pasididžiavimo ašarų bus verta „Lietuvos garbės 2006” apdovanojimų ceremonija, kuriai ruošiasi garsiausios Lietuvos muzikos žvaigždės – Žilvinas Žvagulis su Rasele iš „Dangaus”, „Mokinukės” su „Dangaus” Antanu ir vaikų popchoru „O lia lia”, grupė „Neo” su dainininke Gintare, Stano su Bernardinų choru, gelbėtojas Gediminas Jaunius su Auguste iš „Dangaus”, Linas ir Simona su gelbėtoja Agne Martinaitiene, Edmundas Kučinskas su stepo šokėjais, Jurga su „Be tabu” Ramune Kuriene, Alanas Chošnau su Vaidu iš „Dangaus”, dainininkė Violeta Riaubiškytė, kuri „Lietuvos garbės 2006” apdovanojimuose atliks smagią pasaulinio garso atlikėjos Jennifer Lopez dainą „Lets Get Loud”, ir kiti.

„Lietuvos garbės 2006” apdovanojimų ceremoniją ves TV3 Žinių vedėjai Aurelija Razmarataitė ir Marius Veselis. Daugiau nei dešimtmetį TV3 televizijos žiniose dirbęs M. Veselis „Lietuvos garbės 2006” apdovanojimuose atsisveikins su TV žiūrovais ir pasveikins naująjį TV3 Žinių vedėją.

Ir dar: Velykų programos ypatingieji „margučiai”, kurie idealiai tiks prie Velykų stalo: penkiais „Oskarais” ir dar penkiomis jų nominacijomis įvertinta „Narsioji širdis” su Melu Gibsonu ir Sophie Marceau, keturiems „Oskarams” nominuotas „Armagedonas” su Bruce Willisu, Billy Bob Thorntonu, Liv Tyler ir Benu Afflecku ir TV3 televizijos sveikinimų koncertas „Padovanok dainą!” su šiltais pavasariniais Šv. Velykų sveikinimais ir populiariausių atlikėjų mylimiausiomis dainomis.

Penktadienį, balandžio 14 dieną, TV3 žiūrovai pamatys ir Velykoms skirtą Nomedos Marčėnaitės pokalbių laidą „Nomeda”.

„Prie ekranų tądien kviečiu tuos, kuriems Velykos reiškia daugiau, nei tik margi kiaušiniai”, – šypsosi laidos vedėja N. Marčėnaitė.

Į Šv. Velykų laidą susirinks žmonės su laimingomis, gal net stebuklingomis savo gyvenimo istorijomis, skelbia TV3.