Kaip nurodoma, apie savo sprendimą M. Rainys pasidalijo su sekėjais socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje, o vėliau patvirtino ir naujienų portalui lrytas.lt.

„Galiu patvirtinti, kad šiuo metu esu padaręs kūrybinę pauzę be artimiausių didelių planų“, – minėtajam naujienų portalui sakė garsus laidų vedėjas.

Delfi primena, kad apie karjeros pradžią M. Rainys pasakojo prieš trejus metus.

Žinomas vyras teigė, kad viskas įvyko atsitiktinai. Vos 18 metų jaunuolį priėmė dirbti į krepšinio klubą „Žalgiris“, kuriame jis rengė radijo laidas apie žalgiriečius. Taip sutapo, kad TV3 televizija tuo pat metu ieškojo reporterio, kuris vyktų su krepšininkais į rungtynes užsienyje. Taip Mindaugas pradėjo dirbti televizijoje.

„Tai buvo visiškas atsitiktinumas. O kokių tik nuotykių nebūta karjeros pradžioje...“ – laidoje „Virtuvės istorijos“ pasakojo M.Rainys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)