Rudenį „Lietuvos talentus” vertinsiantis Adolfas Večerskis, šokėjus kritikuosiantis Vytenis Pauliukaitis, seriale „Emilija” vaidinsiantys Larisa Kalpokaitė ir Ramūnas Cicėnas, „Dzin” linksmybes kurianti Aušra Štukytė, „TV anties” vedėja Livija Gradauskienė, apie gražų gyvenimą pasakojantis Vytautas Rumšas, plepiosios Nomeda Marčėnaitė ir Daiva Tamošiūnaitė-Budrė, talentingieji Džiugas Siaurusaitis ir Vitalijus Cololo, „Rožių kerams” pasiduosiantis Leonardas Pabedonoscevas ir „Lietuvos perlus” atrinkinėsianti Skaiva – visi jie žiūrovams pristatys tris vakaro dalis.

Iškilmingoje, džiaugsmingoje ir aistringoje dalyse bus supažindinama su visomis naujojo TV3 sezono laidomis.

„Iškart po tiesioginių draugiškų krepšinio čempionato varžybų tarp Lietuvos ir Rusijos komandų 21 val. TV3 susibūrusi gausi šeima kviečia įsitaisyti patogiau prie televizijos ekranų ir pasiruošti ypatingom trim valandom linksmybių. Žiūrovų lauks netikėti duetai, rekordai, nematytos scenos dekoracijos. Visos televizijos žvaigždės ruošia ypatingus prisistatymus ir staigmenas”, – apie naujo TV3 sezono pristatymo šventę pranešime spaudai pasakoja programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Šventinis šurmulys pasieks kiekvieną – specialius muzikinius pasirodymus pirmadienio vakarą atliks Vaidas Baumila, Alanas Chošnau, Justas, Natalija Zvonkė, Mia, Nijolė Pareigytė, „Studentės”, Violeta ir Vilius Tarasovai, Rūta Ščiogolevaitė, „69 danguje”, Egidijus Sipavičius, „TV antis” vedėjai, Sasha Son, „Yva”, Edmundas Kučinskas, Mantas, Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings, „Rožių kerų” moterys, Inga Valinskienė, Viktorija Perminaitė ir kiti.

Specialius šokių pasirodymus sukurs ne tik „Šok su manimi” projekto dalyviai, bet ir Šarūno Kirdeikio šokėjai. Specialiai šiam vakarui dekoracijas kūrė Egmontas Bžeskas.

„Grandiozinio pristatymo scena turės skirtingas erdves. Netradicinės konstrukcijos ir didžiuliai podiumai talpins šimtus žmonių. Visą renginį nušvies 17 tonų šviesos ir specialių ekranų. TV3 žiūrovai pamatys ir neregėtus duetus. Amplua žvaigždės taip pat pakeis“, – rugpjūčio 24-ąją TV3 sezono atidarymo šventę kviečia žiūrėti J. Jefremovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją