Vytauto Šapranausko saugomos mistinės kapinės, bauginančios istorijos ir populiariausi Lietuvos atlikėjai 19.10 val. TV3 žiūrovus kvies kartu sutikti Helovyno naktį. Atgal į ramų miegą palydėjus po šimto metų prisikėlusias žinomiausių Lietuvos scenos atlikėjų šmėklas TV3 žiūrovai bus kviečiami prasiblaškyti ir gardžiai pasijuokti, nes 20.30 val. juos linksmins didžioji TV3 premjera – Benas Stilleris su Jennifer Aniston komedijoje „Ir čia priėjo Poli“.

Juokas nenutils iki vidurnakčio, nes 22.30 val. putlutė Renne Zellweger ir Bridžita Džouns kartu su TV3 žiūrovais rašys šmaikščiai romantišką istoriją ir kvies žiūrėti komediją „Bridžitos Džouns dienoraštis“. Na, o po vidurnakčio 0.30 val. ramiam ir saldžiam miegui nusiteikti padės linksmas „Oskaru“ įvertintas filmas „Klystkeliai“, rašoma TV3 pranešime žiniasklaidai.

Išsimiegoję ir sočiai papusryčiavę TV3 žiūrovai leisis į nesibaigiančių šeštadienio filmų kino teatrą. 11.25 val. mažuosius ir jų tėvelius džiugins fantastinė komedija „Mamos pasimatymas su vampyru“. Iškart po jos 13.00 val. nuotykiai ir fantastika tęsis filme „Šmėklos“. Na, o 15.00 val. juokas liesis laisvai kartu su TV3 ir komedija „Helovino miestelio vidurinė“.

Kad vakaras neprailgtų ir liūdesys neapimtų, TV3 pristato ypatingą „Oskarą“ laimėjusią nuotykių komediją su nepakartojamu Jimu Carrey „Neįtikėtinos Lemoni Sniketo istorijos“. Kaip jau įprasta šeštadienio vakarais, 19.00 val. TV3 eterį okupuoja muzikos talentai ir „Žvaigždžių vartų“ muzikos šou.

Šį šeštadienį laukia ypatinga tiesioginė transliacija, kurios metu jaunieji dainininkai dainuos duetu su tokiais scenos grandais kaip Rytis Cicinas, Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, Natalija ir Deivydas Zvonkai. Iškart po dainų, 21.10 val. žiūrovai matys įspūdingą, puikiai kritikų įvertintą nuotykių filmą „Diena po rytojaus“.

23.40 val. nostalgijos ir gražių emocijų apimti TV3 žiūrovai prisimins puikią komediją „Tarnybinis romanas“.

Prabudusius vėlų sekmadienio rytą 12.10 val. TV3 televizija kvies kartu pasimankštinti ir išmokti keleto salsos judesių su romantiška komedija „Pašok su manimi“. 15.00 val. savaitgalio serialo „Atlantida“ gerbėjai mėgausis dviem naujom šio daugiaserijinio filmo dalimis.

17.40 val. išalkę po dienos darbų kartu su namiškiais ir TV3 kulinarijos šedevrų laida „Iki pergalės! Virėjų kovos“ žiūrovai mokysis naujų patiekalų bei sužinos, ką labiausiai mėgsta ir ko nemėgsta muzikinės grupės „G&G Sindikatas“ lyderis Svaras.

19.30 val. linksmasis „Puikusis šou“ pakvies į spalvingąją, muzikos garsų sklidina studiją, kur TV3 žiūrovai bus džiuginami teatralizuotu pasirodymu ir naujuoju E. Ostapenkos albumo pristatymu. O 21.30 val. prasidės veiksmo filmas „Dangaus karalystė“.

Laisvas nuo darbų pirmadienis džiugins ramybe ir poilsiu. 11.05 val. mažųjų lauks animacinis filmas „Princesė ant žirnio“. 12.45 val. bendras australų ir amerikieičų filmas „Džeru deimantas“ kvies naujiems nuotykiams, o 14.25 val. rytų kovos menų meistras Jackie Chanas pralinksmins komedijoje „Girtas meistras“.

16.40 val. visa šeima bus kviečiama žiūrėti komediją „Mažylio atostogos“. 19.10 val., kaip jau įprasta pirmadieniais-ketvirtadieniais, TV3 eteryje – lietuviškas kriminalinis dramos serialas „Broliai“. Naujojoje serijoje sužinosite ar senos Žygimanto pažintys su nusikalstamo pasaulio atstovais padės jam surasti dingusį tėvą.

19.40 val. pikantiškų naujienų laida „Paparacai“ pristatys išskirtinį interviu su rusų estrados žvaigžde, įvairiai vertinamu politiku ir verslininku Josifu Kobzonu. 20.35 val. mistinį Helovino savaitgalį užbaigs premjera – magijos ir ekstremalių triukų pirmoji speciali „DiArchy kodo“ atidarymo laida.

Ar kada nors teko vinis užsigerti vynu, o gal sugebėjote nepastebimas išlįsti iš po devyniais užraktais slepiamos skrynios – nuo šio pirmadienio iliuzionistų duetas naujoje TV3 laidoje „DiArchy kodas“ padės atrasti naują ir intriguojantį pasaulį. Na, o 22.00 val. TV3 žiūrovai bus kviečiami į dar vieną ilgojo savaitgalio premjerą – paslaptingą trilerį su Robertu De Niro „Slėpynės“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją