Šį ketvirtadienį, gruodžio 20-ąją, „Patys pačiausi“ 20 val. pristatys žinomas, gražias, žavias, bet vis dar vienišas Lietuvos moteris – tikras svajonių nuotakas. Tai į pramogų pasaulį sugrįžusi buvusi Seimo narė, naujoji TV3 didžiausio masto muzikinio projekto „Chorų karai“ generolė Donalda Meiželytė, profesionali šokėja M. Vinklerytė ir merginų grupės „Pinup Girls“ narė, tituluota gražuolė V. Sutkutė.

„Taip, aš esu vieniša. Kartais pasidaro liūdna, kai pasižiūriu kokios laimingos su savo antrosiomis pusėmis yra mano grupės narės, bet aš tikiu, kad ankščiau ar vėliau surasiu savo išrinktąjį“, – šį ketvirtadienį laidos kūrėjams prisipažins Viktorija.

„Man reikia pasitempusio ir gerai uždirbančio vyro, kuris galėtų ir į restoraną mane nusivesti, ir išlaikyti šeimą bei vaikus“, – reikalavimus būsimam jaunikiui vardins V. Sutkutė.

A. Valentaitė ir M. Petruškevičius TV3 žiūrovams paruošė dar vieną staigmeną: jie vienai iš pretendenčių į svajonių nuotakas – D. Meiželytei sukūrė visiškai naują įvaizdį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)