Televizinės realybės pradžių pradžia – pirmosios tarptautinių formatų, tokių, kaip „Big Brother“, premjeros Lietuvoje sulaukė neregėto populiarumo. Realybės šou „Akvariumas“, „Akvariumas 2“, „Dangus“, „Dangus 2“, „Holivudas“ Lietuvos pramogų pasaulį papildė ne vienu veidu, o muzikos pasaulį – ne vienu talentu.

Prie tuometinio prekybos centre įkurto „Akvariumo“ langų stebėti dalyvius atvykdavo vaikų ekskursijos net iš kitų miestų. Šįvakar TV3 eteryje ne vieną intriguojančią detalę atskleis realybės šou „Akvariumas“ ir „Akvariumas 2“ vedėjas Giedrius Masalskis.

Šis ir kiti garsūs TV3 realybės šou keitė žmonėms gyvenimą. „Vieni po realybės šou sužibėdavo, o kiti, atvirkščiai – skandalingai dingdavo iš žiniasklaidos ir visuomenės“, – sako „Mano TV3. Jau dvidešimt metų!“ kūrėjas Mindaugas Rainys.

TV3 eteryje žiūrovai išvys iki šiol populiarumo spinduliuose besikaitinančias, kadaise realybės šou laimę bandžiusias asmenybes. Tai Džordana Butkutė, Stano, Justinas Lapatinskas, Agnė Jagelavičiūtė ir kt. Intriguojančioje laidoje – ir skandalingai išgarsėjusių Tomo Krivicko-Psicho ir Jolitos Višinskytės-Raudonos televizinėje realybėje sukurtas skandalas. Kaip viskas vyko iš tiesų?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)