Turbūt daugiausiai emocijų žiūrovams kėlęs projektas „Dainuok, jei gali“ nenumaldomai artėjo prie pabaigos ir pirmąją šių metų dieną pasiekė finišo tiesiąją. Ši ypatingos įžymybių ištvermės kaskart reikalavusi laida prie ekranų prikaustydavo tūkstančius. Ir kaip gi nežiūrėsi, kai tavo mylimas atlikėjas, aktorius ar laidų vedėjas apipilamas lipniu skysčiu ir apiberiamas plunksnomis arba bando dainuoti kybodamas studijos palubėje ir tampomas už virvių it marijonetė. Ką jau kalbėti apie bučinius su žuvimis ar kokteilių iš žuvų akių ragavimą, judančių vėžių glostymą ir „draugystę“ su panašiais kitais gyviais.

Paskutinysis laidos filmavimas buvo kitoks nei visi ankstesnieji. Šįsyk nebesifilmavo įžymybės, mat šou kūrėjai nusprendė rodyti įsimintiniausius kadrus, įamžintus per visą laidos gyvavimo istoriją. Projekto vedėjai Rimantė Kulvinskytė ir Algis Ramanauskas-Greitai prieš TV kameras dviese apžvelgė daugiausiai aistrų kėlusius siužetus, ir nestokodami humoro patys bandė atlikti kelias užduotis.

Į Tarandėje (miestelis prie Vilniaus – aut. past.) įkurtą studiją pirmoji dažniausiai atvyksta R. Kulvinskytė. Ją sušukuoti, grimuoti ir aprengti eteriui tinkamais drabužiais užtrunka maždaug valandą. Po žinomos TV laidų vedėjos į grimerės kėdę sėda A. Ramanauskas-Greitai. Jis eteriui paruošiamas kur kas greičiau. Padabinti laidos vedėjai iš grimerinės keliauja į studiją, kur peržvelgia laidos filmavimo planą.

Šios ir kitų laidų gerbėjai, puikiai pažįstantys linksmąjį vedėjų Rimantės ir Algio duetą, žino, jog kiekvieną kartą bus nustebinti arba taikliu juokeliu, arba nepakartojamomis jų grimasomis. Be jokios abejonės, paskutinysis „Dainuok, jei gali“ filmavimas nebuvo kitoks. Algio replikų sulaukdavusi R. Kulvinskytė šįkart taip pat žinojo, ką atsakyti eterio pertneriui.

Filmavimo akcentu tapo peilių mėtymas į A. Ramanauską-Greitai. Jis neturėjo jokių šansų išsisukti nuo išbandymo, kurį teko patirti ne vienai įžymybei. Algis specialiais diržais buvo prirakintas besisukančiame rate, o tuo metu R. Kulvinskytė krūpčioti jį privertė į ratą mėtydama peilius.

Paskutiniojo „Dainuok, jei gali“ akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje ir vaizdo reportaže:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją