Ši technologija leidžia sukurti ypatingus specialiuosius efektus ir perkelti aktorius į bet kokią kompiuteriu sukurtą aplinką taip, kad sunku net patikėti, kad iš tiesų jie ten nebuvo. Beribės kosmoso erdvės, aukščiausi kalnai ar jūros gelmės – laidos „Nerealu!” herojams nepasiekiamų vietų tiesiog nėra.

Daugiausiai darbo kuriant šią laidą turi Cololo. Čia humoristas ir vaidina, ir prisideda prie režisūros. Jis eteryje kuria daug skirtingų vaidmenų: bandito, laiku keliaujančio žmogaus ar patekusio į mirusiųjų pasaulį išsigandusio vyro ir tt.

Nuo šiol kiekvieną antradienio vakarą žiūrovai gali stebėti, į kokius tolimiausius kraštus vyksta ar kokiais neįtikėtinais personažais virsta laidos aktoriai Vitalijus Cololo, Artūras Orlauskas, Mantas Stonkus, Indrė Stonkuvienė, Aušra Štukytė, Julius Žalakevičius ir Šarūnas Banevičius.

Šįkart DELFI kviečia užsukti į laidos, kurioje filmavosi Aušra Štukytė ir Karolis Sakalauskas, užkulisius.

„Žinau, kad dirbu su profesionalais, todėl man ramu. Tačiau labai nekantrauju pamatyti laidą: smalsu, kaip viskas atrodys“, - prisipažino A.Štukytė.

Laidos ištraukos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją