Pasak jo, prodiuserio Justino Milušausko kūrybinė grupė šį rudenį žada grįžti su nauja laida, kuri taip pat nebus abejinga TV3 televizijos žiūrovams.

„TV pagalbos“ vedėja Aušra Kilkuvienė šiuo metu negalvoja apie ateitį, ji tiesiog džiaugiasi vasaros atostogomis ir tiki, kad su žiūrovais dar susitiks.

„Visi televizijos projektai turi pradžią ir pabaigą. „TV pagalba“ – viena iš tų laidų, kuri tikrai ilgą laiką, net šešerius metus, buvo kartu su TV3 žiūrovais. Tačiau viskas trukti amžinai negali. Buvo tikrai miela ir šilta. Ir bus dar mielų ir šiltų TV3 laidų, kurios rūpinsis žmonėmis. Tas dėmesys ir tarpusavio ryšys yra iš tiesų svarbūs dalykai“, – TV3 pranešime spaudai sako „TV pagalbos“ vedėja Aušra Kilkuvienė.

Geriausias paskutiniojo „TV pagalbos“ sezono laidas TV3 žiūrovai galės pamatyti jau kitą savaitę, pirmadienį–penktadienį 19.10 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją