Naujienų portalo DELFI žiniomis, laidą, tačiau kitu pavadinimu, turėtų vesti žurnalistė Rūta Janutienė. Ji pati sakė kol kas negalinti kalbėti, mat iki galo nėra sutarta, kokia bus laidos koncepcija.

„Kol kas galiu pasakyti tik tiek, kad dirbsiu laidoje, tačiau kokia ji bus, dar viskas dėliojama. Žinau tik tiek, kad laidos pavadinimas tikrai nebus „Negaliu tylėti“. Kol kas mes daugiau ginčijamės ir trankome durimis“, – sakė R. Janutienė ir patikslino, kad tikrai dalyvaus naujos laidos kūrimo procese - dirbs ir vedėja, ir žurnaliste - filmuos siužetus.

„Lietuvos ryto“ televizijos vadovas Linas Ryškus DELFI taip pat patvirtino apie permainas ir patikino, kad su R. Janutiene vyksta derybos.

„Laida bus kitokiu pavadinimu. Astos Dudurytės neliks kaip vedėjos, su ja sutarėme, kad ji dirbs šiek tiek kituose frontuose. Su Edvardu Žičkum prie laidos taip pat greičiausiai nebedirbsim, tačiau tai - ateities planai. Gali būti visokių niuansų, taškus dėti anksti“, – kalbėjo L. Ryškus.

Tuo metu E. Žičkus DELFI sakė, jog tokia projekto „Negaliu tylėti“ baigtis jam buvo ypač netikėta. Nors televizija su laidos kūrėjais pasirašė sutartį dėl transliacijos iki rugsėjo mėnesio, tačiau ji – nutraukiama. E. Žičkus labiausiai apgailestauja dėl komandos, kurią pats kruopščiai formavo ir tikina, kad jau dabar vyksta derybos dėl naujos laidos, kurią jis prodiusuos, kūrimo kituose TV kanaluose.

„Po naujo vadovo atėjimo viskas ėmė keistis. Jis parašė mums trumpą ir šaltą laišką, kad sutartis - nutraukiama. Jis su mumis susitikęs nebuvo ir kalbėtis nepanoro. Buvome ištikima ir lojali komanda dvejus metus, dirbome su sumažintais biudžetais, tačiau visą laiką išbuvome, draugavome“, – kalbėjo TV laidų prodiuseris, tačiau sakė manąs, kad permainos išeis į gerą.

R. Janutienės kuriama laida turėtų startuoti netrukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (308)