Šeštadienį vykusios tiesioginės transliacijos metu mestelėjęs frazę apie neva ką tik mirusią kaimynę, jis atsistojo ir dingo iš ekranų.

„Labai atsiprašau, negaliu nieko komentuoti, mirė mano kaimynė, turiu bėgti pagelbėti, labai atsiprašau, iki“, – tepasakė jis ir nusuko savo kompiuterio kamerą į šoną.

Transliacijai einant į pabaigą, M. Mikutavičius visgi grįžo prie kitų teisėjų, kurie jau buvo pasiruošę vertinti paskutinius šou pasirodymus. Projekto vedėjai pastebėjo, kad tokia sudėtinga frazė, po kurios teisėjas tiesiog dingtų iš eterio, nutiko bene pirmą kartą televizijos istorijoje. Mindaugas Rainys ir Mindaugas Stasiulis paklausė Marijono, kas šioje situacijoje nutiko konkrečiai.

„Aš ne taip išsireiškiau, – prisipažino komisijos narys. – Tiesiog norėjau viską greičiau pabaigti ir sudramatinti, bet iš esmės mano kaimynė užsitrenkė duris ir atėjo pas mus belstis su dviem savo vaikais.“

Laidos vedėjai juokavo, kad yra skirtumas tarp mirties ir atvejo, kai užsitrenkia durys.

„Aš sutinku, yra, tiesiog stresas... Aš atsiprašau“, – taip pat nusijuokė Marijonas.

„Aš nežinau, kodėl taip pasakiau, tiesiog man atrodė, kad taip greičiau dramatiškai viską pabaigsiu su mažiau klausimų, taip ir išėjo“, – pridūrė jis.

Tiesa, ne visi žiūrovai, matyt, spėjo išgirsti istorijos tęsinį, kadangi po laidos Delfi sulaukė ne vienos skaitytojo žinutės su klausimu, kaip baigėsi ši sudėtinga ir iš Marijono lūpų nuskambėjusi situacija.

Delfi susisiekus su TV3 komunikacijos vadove Asta Brazaitiene, ši patvirtino, kad eteryje nuskambėjusi M. Mikutavičiaus frazė iš tiesų buvo gyvenimiška ir nesurežisuota istorija.

„Situacija buvo reali, niekas nebuvo surežisuota. Iš tikrųjų laidos metu užsitrenkė Marijono kaimynės durys, kuri su vaikais atėjo prašyti pagalbos. O Marijonas puolė padėti ir viskas galiausiai išsisprendė gerai.

Tiesiog buvo šioks toks pasimetimas tiesioginio eterio metu, bet paskui laidoje viskas buvo paaiškinta, bet, matyt, ne visi pamatė ar suprato. Marijonas paaiškino, kad tiesiog tą akimirką jis ne taip išsireiškė, kadangi tuo metu viskas vyko čia ir dabar. Svarbiausia, kad viskas baigėsi gerai“, – teigė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)