Apie žinomos moters prisijungimą prie vedėjų komandos ištikimiausi žiūrovai sužinojo stebėdami LNK televiziją. Vieno „Teleloto“ anonso metu šalia Jono Radzevičiaus buvo galima išvysti K. Zvonkuvienę.

Apsivilkusi iš loterijos bilietų pasiūtą suknelę dainininkė žiūrovams pristatė naują rudens sezono staigmeną – vedėjų porą.

„Sekmadieniais lydėsime jus sėkmės kelionėje“, – pažadėjo naująja „Teleloto“ vedėja tapusi Katažina.

Anksčiau kartu su J. Radzevičiumi laidą vedė Skaiva Jasevičiūtė.

Delfi primena, kad prie vedėjų vairo galima pamatyti ir kitus garsius veidus – Irūną Puzaraitę-Čepononienę, Remigijų Žiogą, Deivį ir Renatą Norvilus.

„Neabejoju, kad vesti tokią laidą man bus vienas malonumas – juk matyti laiminčius žmones ir pačiai jiems dovanoti prizus yra didžiausias džiaugsmas“, – prieš kelis metus naujomis vedėjos pareigomis džiaugėsi I. Puzaraitė-Čepononienė.

Teleloto

Žinoma moteris pasakojo, kad iki šiol loterijose jai ne itin sekėsi, tačiau laimėti „Teleloto“ vedėjų rinkimai – bet kokius lūkesčius pranokęs prizas.

R. Žiogas įsitikinęs, jog žiūrovų sprendimas vedėjo kėdę patikėti būtent jam – teisingas.

„Man loterijose sekasi net labai, todėl drąsiai užtikrinu, kad aš – geriausių prizų garantas. Žiūrovai, pasiruoškite – žaisime, kol laimės visa Lietuva! Daug metų troškau taip, kaip kadaise darė Sigutis Jačėnas, eteryje iš visų jėgų sušukti „skambutis!“. Pamatysime – galbūt ta svajonė ir išsipildys“, –– entuziazmu sakė R. Žiogas ir pridūrė, kad tapęs „Teleloto“ vedėju pagaliau galės išpildyti savo seną svajonę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)