„Karštis ant ledo” – tai bendras „Tango TV”, Lietuvos ledo ritulio federacijos ir Ledo ritulio klubo „Energija” projektas, kuriame profesionali informacija apie šią sporto šaką – taisykles, Ledo ritulio padėtį Lietuvoje, legionierių iš Lietuvos duoną, mūsų šalies komandų pasirodymus, NHL apžvalga ir kitos naujienos – bus pateikiama visiems suprantama kalba.

„Dainius Zubrus, Darius Kasparaitis, Mindaugas Kieras, Arūnas Aleinikovas, Dmitrijus Bernatavičius, Darius Lelėnas – štai į šių ir kitų ledo ritulio talentų iš Lietuvos, garsinančių JAV, Anglijos, Rusijos ir Latvijos klubus, žaidimą – gražiausius įvarčius, įtemptas rungtynių akimirkas ir net muštynes – bus nukreiptos mūsų akys ir kameros”, – sako laidos „Karštis ant ledo” kūrėjai.

Laidoje laukia išbandymai ir Lietuvos garsenybių, kurios iki šiol nesidomėjo arba labai mažai domėjosi šia sporto šaka – jų laukia netikėtos užduotys ant ledo, ledo ritulininko amunicijos matavimaisi, o laidos žiūrovų – konkursai ir originalūs prizai.

Savaitinę laidą „Karštis ant ledo”, kurią „Tango TV” nuo spalio 17 dienos rodys antradieniais 21.00 val., ves buvęs ilgametis TV3 Sporto žinių vedėjas ir sporto naujienų redaktorius Vytaras Radzevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją