,,Turėjau mokinę Neringą Nekrašiūtę, o po jos lygių nebuvo. Tiesiog neradau žmogaus, su kuriuo būtų įdomu dirbti, kol nesusipažinau su Pauliumi. Su juo buvo lengva ir labai malonu dirbti, jis greitai tobulėja ir turi tikrai stiprų balsą. Kad jis geriausias, mačiau nuo pat pradžių. Ir labai faina, kad jis laimėjo, nes taip ir turėjo būti. Aš labai nesikuklinu, nes sakau tikrai nuoširdžiai“, - neslėpė pergalės džiaugsmo L. Lapkauskaitė.

Dainą ,,Dėl tavęs“ dainavęs Paulius buvo pagirtas ir už artistiškiausią pasirodymą. Vaikinui sukurta scenografija iš visų kitų išsiskyrė teatrališkumu – scenoje atgijo senoviškų paveikslų personažai. Dainininkas, įėjęs į seną namą ir nuo vieno iš paveikslų nubraukęs dulkes, įsimylėjo į jį žvelgiančią merginą, su kuria dainuodamas šoko.

L. Lapkauskaitė, paklausta apie kitų talentų pasirodymus, kai kuriems negailėjo komplimentų, tačiau smulkiau pasirodymų nekomentavo. Prodiuserė tik pastebi, jog Paulius, skirtingai nei kiti šou dalyviai, muzikine prasme padarė didžiausią progresą: ,,Buvo tokių, kurie šiandien dainavo beveik taip, kaip ir atrankos metu. Paulius padarė labai ryškų progresą“, - džiaugėsi L. Lapkauskaitė.

Kiti aštuoni talentai taip pat neliko be dėmesio ir buvo apdovanoti statulėlėmis.

Natalijos ir Deivydo Zvonkų Brigita – seksualiausias talentas.

Natalijos ir Deivydo Zvonkų Mažvydas – charizmatiškiausias talentas.

Haroldo Šklėriaus ir Andriaus Burbos Aleksandras – įspūdingiausio balso talentas.

Haroldo Šklėriaus ir Andriaus Burbos Gintarė – romantiškiausias talentas.

Laimos Lapkauskaitės Austėja – energingiausias talentas.

Gedimino Petrausko ir Remigijaus Kino Monika – atkakliausias talentas.

Gedimino Petrausko ir Remigijaus Kino Vaida – internautų mylimiausias talentas.

Egmonto Bžesko Kęstas – Dža Bule – talentas neformatas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją