„Labai džiaugiamės savo publika. Norėjosi padaryti tą kalėdinę dovanėlę taip, kad pabūtume arčiau – ateiti pas gerbėjus, juos apkabinti, išgerti šiltos arbatos ir padovanoti dainą jų namuose“, – kalbėjo grupės narys K. Akulavičius.

Konkurse iš viso dalyvavo daugiau nei tūkstantis grupės „2 Karolis ir Donatas“ gerbėjų. Laimingoji, kurios koncerte vyrukai suorganizavo asmeninį koncertą buvo Diana iš Panevėžio.

„Kai nugalėtojai parašiau žinutę, ji labai apsidžiaugė. Sakė, kad netiki, jog gyvenime taip gali būti“, – kalbėjo Karolis.

Anot jo, laimingoji gerbėja sakė nepatikėsianti pergale tol, kol savo svetainėje nepamatys dainininkų.

Kaip ir žadėjo, gruodžio 12-ąją grupė „2 Karolis ir Donatas“ iš Žemaitijos išsiruošė į Panevėžį. Važiuodami prasidainavo, parepetavo ir galų gale atvyko pas jų laukiančią Dianą.

„Negaliu net apsakyti – fantastika! Kiekvienam žmogui tik pasvajoti apie tai“, – sakė muzikantų gerbėja.

Diana svečių laukė su dukra ir drauge – vyras turėjo išeiti į darbą.

Paklausta, ar vyras nepyks, sužinojęs, kad su artėjančiomis šventėmis jos pasveikinti atvyko muzikantai, moteris juokėsi ir sakė, kad siūlė likti ir jam, tačiau reikėjo dirbti.

Surengę Dianai koncertą jos pačios svetainėje, grupės „2 Karolis ir Donatas“ nariai padovanojo jai kvietimą į tikrą, didelį renginį – Kovo 8-osios proga rengiamą koncertą.

Šventinės nuotaikos ir nuomonės apie artėjančius rinkimus Rusijoje – laidoje „KK2“ per LNK.lt ir LNK eteryje.

Staigmeną galite pamatyti čia: