Lietuvos kino teatruose filmas turėtų pasirodyti rugsėjo 27 d.

Justin‘as Timberlake‘as Rusijos sostinėje praleido kelias dienas. Vos atskridęs į Maskvą, Holivudo žvaigždė nuskubėjo tiesiai į studiją, kur jo su didžiausiu nekantrumu laukė gerbėjai ir pats laidos vedėjas - aštrialiežuvis Ivanas Urgantas.

Justino Timberlake‘o gerbėjai Rusijoje pasitiko jį itin originaliai. Dar rugpjūčio mėnesį Vakarinio Urganto kūrėjai paskelbė konkursą ir paragino Rusijos gyventojus išmokti šokti pagal atlikėjo dainą „Suit & Tie“(„Kostiumas ir kaklaraištis“; angl.)

„Kviečiame visus atsispaudinti kaukes, kuriose pavaizduotas J. Timberlake‘o veidas, ir sušokti šokį pagal jo dainą. Taip mes supažindinsime Justiną su savo šalimi (...)“, buvo rašoma laidos Vakarinis Urgantas pranešime spaudai. Rusai itin aktyviai dalyvavo šiame konkurse, o trys laimingieji gavo marškinėlius su savo dievaičio autografu.

Vakarinis Urgantas – tai vienintelė laida, kuriai J. Timberlake‘as davė interviu. Jis kategoriškai atsisakė bendrauti su žurnalistais. Dėl to netgi buvo atšaukta spaudos konferencija.

„Bėgančios kortos“ – tai išskirtinio siužeto trileris, kuriame pagrindinis vaidmuo patikėtas J. Timberlake‘ui. Jaunas, bet labai apsukrus studentas žaidžia pokerį internete. Netrukus jis tampa tikru asu, kol neišsiaiškina, kad ir pats buvo apgautas. Netrukus jam pavyksta susekti savo skriaudiką, ir nuo tos dienos jie tampa neišskiriamais bendrininkais. O čia dar įsipainioja FTB... Kartu su J. Timberlake‘u filme vaidino Benas Affleck‘as ir Gemma Arterton.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją