Ne kartą sakęs, kad savo merginą Dariją myli iš visos širdies, Juozas jai pasipiršti nusprendė paskatintas laidos vedėjo Justino Jankevičiaus. Tačiau išgirdęs teigiamą atsakymą barmenas nesitikėjo, kad viskas gali pakrypti visai kita linkme. Tiesioginio eterio metu Darija nutraukė sužadėtuves.

„Galėjau tikrai daugiau ją vertinti, daugiau rodyti, kaip aš ją myliu ir daugiau skirti dėmesio. Tikrai gailėsiuos, kad praradau tokį žmogų“, – liūdnai kalbėjo Juozas, kuris net buvo pasiryžęs dėl vestuvių atsisakyti pagrindinio šou prizo – žvaigždės kontrakto su TV3 televizija.

Šį, antradienio, vakarą „2 Barai“ žiūrovai išvys sugniuždyto Juozo išpažintį. Grįžęs po tiesioginės transliacijos Juozas bandė išlikti ramus, tačiau vėliau pratrūko ir ėmė raudoti balsu.

„Man viduje viskas griūva, dūžta. Jei galėčiau išsilieti, tai turbūt visi šitie namai būtų padegti ir vis dar nebūčiau išsiliejęs“, – „2 Barai“ dienoraštyje pasakos Juozas.

Matydami barmeno sielvartą, jį bandė guosti ir kiti projekto dalyviai. Tačiau jų pastangos – bergždžios. Šiandienos „2 Barai“ dienoraštyje žiūrovai išvys Juozo reakciją į Darijos sprendimą ir vaikino ašaras dėl nepavykusios meilės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)