Dėl kelialapio į finalą šį šeštadienį kovojo penkios atkakliausios poros: Jonas Nainys ir Justina Žemaitytė, Juozas Butnorius ir Katerina Voropaj, Mindaugas Rainys ir Milana Jašinskytė-Pankevičienė, Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas bei Kęstutis Baranauskas ir Sandra Saikauskaitė.

Eglė Straleckaitė, turėjusi šokti su Kęstučiu pusfinalyje, susirgo plaučių uždegimu ir šiuo metu guli ligoninėje. Beje, DELFI skaitytojai E. Straleckaitei ir K. Baranauskui atidavė simpatijų prizą.

Tačiau susumavus dviejų laidų rezultatus paaiškėjo, kad mažiausiai komisijos ir žiūrovų balsų surinko būtent K. Baranauskas.

"Labai gaila, Eglute, kad tavęs nėra šalia. Prieš šią laidą dviems moterims teko atlaikyti mano siautulį. Tai Sandrai ir Eglutei", - prisipažino projektą palikęs K. Baranauskas.


„Besmegenė ir nykštukai“, Nauji metai Operos ir baleto teatre, Šv. Valentino diena, Gėrio šventė, „Mūsų dienos kaip šventė“ – į šių herojų ir švenčių šventimą įsijautė projekto dalyviai.

Laidos metu pasirodė naujas vedėjų duetas – Vytautas Šapranauskas ir „X Faktoriaus“ teisėja griežtoji diva Rūta Ščiogolevaitė.

Komisijos kėdes užėmė pirmininkas Jurijus Smoriginas, elegancijos įsikūnijimas Jūratė Norvaišienė, operos solistė Kristina Zmailaitė ir laidos „Patys pačiausi“ vedėjai Mantas Petruškevičius ir Asta Valentaitė.

Pusfinalyje žiūrovai už savo poras galėjo ne tik siųsti trumpąsias žinutes, bet ir išreikšti savo palaikymą gana originaliu būdu - studijoje esantys gerbėjai rinko savo favoritą pagal aplodismentų garsumą.

Daugiausiai - net šimtą decibelų surinko D. Meškausko ir M. Štakėnaitės pora. Juos studijos žiūrovai palaikė garsiausiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (516)