Ieškodama atsakymų iš anapusybės, Justina išgirdo tai, ko nesitikėjo – būrėja pastebėjo, kad ji turi neatskleistų talentų. Įkvėpta tokių žodžių, Justina Partikė išleido dainą. Kadangi garsi moteris buvo vieniša, prodiuseriai pasiūlė jai dainuoti apie laisvę.

„Tuo metu kaip tik buvome išsiskyrę su Broniumi, dainos žodžiai labai tiko. Skaudi meilė – kaip skaudu iš moters pusės, kai nori būti laisva, tačiau vis tiek tiki, kad ateityje užgims nauji jausmai“, – pasakojo Justina.

Įrašinėjant kūrinį įvyko netikėtumas – apie laisvę dainavusi J. Partikė susitaikė su mylimuoju.

„Jis žinojo, kad išleisiu dainą, tik nežinojo, kokia ji bus. Nereiškia, kad kūrinys skirtas Broniui – tai tiesiog daina iš moteriškos pusės, tikras skausmo patyrimas“, – sakė pašnekovė.

Dar tada, kai spauda kalbėjo apie Justinos ir Broniaus skyrybas, pora jau vėl buvo kartu. Dar ir dabar ji sako šiek tiek besibaiminanti to, kad laimė vėl neišgaruotų, tad mylimojo dažnuose įrašuose „Instagram“ nedemonstruoja. Pora kartu praleidžia labai daug laiko – Justina pradėjo lankytis sporto salėje, kur ją treniruoja pats Bronius.

„Gaminu jam valgyti – vis višta ir grikiai, tas pats per tą patį. Ir pati tą patį valgau. Pasikeitus racionui pradėjau sportuoti. Gal iki pavasario pamatysime rezultatą“, – svarstė nuomonės formuotoja.

Justina patikina – sporto salėje Bronius jai jokių nuolaidų nedaro.

„Patikėkite manimi, jei būname apsipykę, jis gerai mane salėje atkankina“, – juokavo moteris.

Pašnekovė šmaikštavo – su Broniumi nesiskirs mažiausiai metus, kad ir kokios negandos užkluptų santykius. To neleistų padaryti įsigytas abonementas į sporto salę.

„Būtų nejauku, jei abu plušėtume toje pačioje salėje. Tai mažiausiai metus laiko tikrai prabūsime“, – kvatojo Justina.

Kadrai iš J. Partikės vaizdo klipo, jaukūs buities kadrai ir naujai užgimusi meilė – laidoje „KK2“. Taip pat laidoje – eurovizinis „VB Gang“ šėlsmas ir politikų šėlionės Trakuose.