86-osios „Oskarų“ teikimo ceremonijos išvakarėse transliuojamos laidos tema – kino filmai. Dalyviai bandė interpretuoti ir atskleisti savo pasirinktų filmų šokių ant ledo versijas. Laidoje netrūko netikėtumų.

Pavyzdžiui, Erika Vitulskienė ir Andrejus Beckas šoko pagal filmo „Zero II“ muziką, o Katerina Voropaj ir Aidas Reklys ant ledo demonstravo juostos filmo „Greiti ir įsiutę“ vertą greitį.

Dalyvių pasirodymus vertino Rūta Mikelkevičiūtė, Asta Baukutė, Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko.

LNK sporto žinių vedėja Asta Žukaitė įkūnijo vergę. Prieš tris savaites daugiausiai komisijos simpatijų sulaukę dalyviai ir šį kartą skendo komplimentų jūroje. „Aš tieisog žiūrėjau tikiu, ar netikiu, kad Asta ir Saulius yra valdovai“, – sakė komisijos narė A. Baukutė. P. Vanagas taip pat sveikino porą su puikiu pasirodymu ir gyrė porą už sudėtingus pakėlimus. Bendras komisijos balas – 21,5.

Mantas Wizardas ir Agnė Oradauskaitė pademonstravo pasirodymą pagal filmo „Operos fantomas“ garso takelį. Komisija jiems skyrė 16,5 balo. R. Mikelkevičiūtė gyrė Mantą už didžiulį postūmį į priekį ir ragino pamiršti visą ant ledo patiriamą siaubą ir stresą.

Komisijos kėdėje sėdinti R. Mikelkevičiūtė šį vakarą ne tik vertina dalyvių pasirodymus, bet ir nepraleidžia progos apsižodžiuoti su kita komisijos nare, aktore A. Baukute. Komentuodama iliuzionisto M. Wizardo pasirodymą Rūta aiškino, kad čiuožti galima ne tik ant pačiūžų bet ir ant užpakalio. Ilgai nedelsusi A. Baukutė savo kolegei pasiūlė tai pademonstruoti.

„Čia ne Seimo posėdis, leiskite man kalbėti“, – savo monologo pertraukti neleido TV laidų vedėja R. Mikelkevičiūtė, replikuodama buvusiai Seimo narei.

Traumą patyrusį Lietuvos ledo rinktinės narį Petrą Nausėdą pakeitė projekto vedėjas Andrius Butkus. Jis čiuožė su viešnia iš Latvijos Alisa Miškovska. Sulaukusi daugybės palankių A. Baukutės žodžių moteris apsipylė ašaromis. Komisija šios poros balais nevertino.

Verslininkė ir TV laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė pademonstravo nuostabų čiuožimą virtusi juodąją gulbe. P. Vanagas akcentavo poros triukų sudėtingumą ir sveikino su labai gražiu šokiu. Komisija jiems skyrė 22,5 balo.

„Gintare, kad tu žinotum, kokia tu esi tobula, grakšti, graži. Tau reikia balta gulbe būti“, – emocingą kalbą rėžė A. Baukutė. Ji Gintarės partnerio paprašė „ją paskraidinti“. Ilgai nelaukęs A. Rogonovas čiupo aukštakulniais avinčią A. Baukutę ir jau po akimirkos sukosi su ja ant ledo.

Po nesėkmingo debiuto prieš tris savaites sekmadienio vakarą reabilituotis pavyko Kauno vicemerui Stanislovui Buškevičiui. Surengusi pasirodymą filmo „Kelionė per kopas“ tema, pora buvo įvertinta 20,5 balo.

Katerina Voropaj ir Aidas Reklys nustebino ugningu, liepsnojančiu pasirodymu. „Jūs padarėte viską, kad komisija jums šiandien parašytų šešis balus“, – susižavėjimo neslėpė P. Vanagas. „Šaunuoliai, bravo. Jūs – superinė pora“, – sakė R. Mikelkevičiūtė. „Greiti ir įsiutę“ už šį pasirodymą gavo 23,5 balo. Po pasirodymo vertinimo TV laidų vedėjai taip pat buvo suteikta proga pasisukti ant ledo A. Reklio glėbyje.

Anot P. vanago, verslininkas D. Mikučionis techniškai čiuožia bene geriausiai iš visų neprofesionalų dalyvaujančių projekte. Kadangi vyras ant ledo suklupo, jam komisija atseikėjo vos 16 balų. Nepadėjo net seksualia viliokle virtusios partnerės Aidos Rybalkos pastangos ir laisvo elgesio merginos įvaizdis.

Komišką pasirodymą surengė Erika Vitulskienė ir Andrejus Beckas, kurie įkvėpimo filmui sėmėsi iš E. Vėlyvio darbo „Zero II“. Komisija poros humorą suprato ir skyrė jiems 20,5 balo. „Sugėbejimas mokėti pasijuokti iš tavęs yra nepaprastai stipraus žmogaus ženklas“, – sakė R. Mikelkevičiūtė.

Erika Vitulskienė ir Andrejus Bekhas

Gintarė Vostrecovaitė ir Vytautas Mackonis įkūnijo filmo „Skraidantys durklai“ herojus. Tai jiems padėjo pelnyti 23 balus. Anot P. Vanago, tai buvo pats sudėtingiausias šio vakaro šokis, o Vytauto pademonstruota technika itin fantastiška.

Pagal veiksmo filmo „Perl Harboras“ scenarijų pastatytas numeris Vaidai Genytei ir jos partneriui Tomui Katukevičiui uždirbo 23 taškus. „Noriu jus, Vaida, pagirti už tai, buvote labai susikaupusi“, – sakė A. Baukutė. „Labai gražus numeris. Visa idėja, muzika“, – gyrė M. Drobiazko.

Balsavimas lėmė, kad dar kartą savo pasirodymus prisiminti teko Daumantui Mikučioniui bei Mantui Wizardui su partnerėmis. Dėl jų likimo sprendimą būtų tekę priimti komisijai. Tačiau transliacijos metu viskas pakrypo netikėta linkme - vyras pasisiūlė pasitraukti iš projekto pats.

„Rezultatai matote, kokie. O su savo tokia koja ir sveikata čiuožti toliau aš negaliu“, – kalbėjo iliuzionistas. Kol jis kalbėjo, jo partnerė liejo apmaudo ašaras. Merginai buvo gaila, kad jiems tenka pasitraukti iš projekto.

„Tai buvo labai sunki patirtis, tai buvo mano sunkiausias gyvenimo išbandymas“, – atsisveikinimo žodį tarė M. Wizard.

Laidos akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (654)