Lyderių poziciją užėmusi aktorė Ineta Stasiulytė su Deividu Meškausku neslėpė džiaugsmo – tai buvo pirmas kartas, kai ši pora sulaukė ir teisėjų, ir žiūrovų maksimalaus įvertinimo. Pasak jų, tai dar didesnė paskata kuo geriau pasiruošti artėjančiam šeštadieniui – profesijų vakarui ir dar vienam egzaminui.

„Šį šeštadienį „Šok su manimi“ dalyvių laukia dar vienas išbandymas – po privalomosios programos šokėjams teks pasikeisti partneriais, – praneša projekto vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė. – Su kuo jiems teks šokti, paaiškės ištraukus egzamino bilietą. Artėja projekto finalas, tad užduotys darosi vis sudėtingesnės.“

Šeštadienį tiesioginiame TV3 eteryje ant „Šok su manimi“ parketo varžysis septynios poros: I. Stasiulytė su D. Meškausku, Aistis Mickevičius su Viktorija Kunauskaite, Donatas Montvydas su Katerina Voropaj, Ona Kolobovaitė su Andriumi Butkumi, Martynas Malakauskas su Egle Straleckaite, Žilvinas Šilgalis su Katerina Jeremian ir Ramūnas Rudokas su Ieva Konopliovaite. Primename, kad kiekvieną šeštadienį projektą paliks mažiausiai balsų – projekto komisijos ir TV3 žiūrovų – surinkusi pora.

„Šok su manimi“ – šeštadieniais 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją